Skoldax

Hej!
Nu äre sådär riktigt innan skolan asso :) Dagen startar med NO i fysiksalen...rätt ok faktiskt. sen blire väl franska för hela köret :( Har inte tränat så mkt. Hoppas det bara är muntligt :) och att hon inte förhör så jäkla mycke...

Har precis varvat upp med frukost. Ska nu gå o möta Felicia på vägen, sen Anna på torget :)

Puss o Kram!

 *Hoppas vi möter Trögo idag, Moa* :)

Okey dag

Hejsan!

Nu ska jag skriva lite igen. Jag ska berätta lite om min dag idag:) Haha, värsta tanten som skriver ju xD aja... 

Onsdag 30/1-08
Första lektionen, NO med Christer. Tur att jag hade med mej min iPod så att vi kunde skratta åt min "nyhittade" saga om Griniga Martin Tre År. Då gick ju lektionen lite lättare framåt. Nåja, kanske inte för Anna hon drabbades hårt av Christers påhittade straffmetod :) Sitta längst fram utan någon brevé xD Haha... För mycket snack Anna? Måntro? Ja o Moa satt som vanligt och skrattade åt henne.

Sen bar det iväg till SO:n.. tråk,tråk... Vem pallar läsa om några floder i typ forntida Irak o Kina? Tur iaf att jag hade Moa brevé mej. Sen skulle vi göra nån sån där "lärar-diagnos" som alla lärare har bara för att se vad man lärt sig.Gick lite sådär halv-knaggligt för mej o Moa, vi satt ju för det mesta o skrattade åt "alven" (isabel).... men jag tror vi lyckades åstakomma någonting iaf.

LUNCH - Vi satt brevé slöjdlärarna (Anders & Korren) samtidigt som vi försökte vinka till oss Olle, men vi lyckades inte så bra.... Han tittade inte ens åt vårt håll :(  

Efter lunch var det slöjdgax igen... Känns som om vi har det hela tiden ju.. :( Slöjd är verkligen det tröga ämnet som varken går frammåt eller som är nåt man lär sej på. Men bra att jag jobbar med Alice. Då ser jag iaf till så att jag får något gjort. Frågan är bara om Korren i "huvve-taget" fattar vad vi menar. Emellertid är det ju faktiskt inte vi som är dåliga på att förklara, det är hon som är trög XD Eller hur Alice? Kan inte låta bli att skratta åt Moa och Anna med deras drakmask xD Ftf era små komentarer till Korrren, och Moa som alltid nynnar på nån ny sång - Varje gång!

Franska är det som gäller efter slöjden. Otroooligt trögt. Jag, Anna och Moa satt som vanligt och bara flummade med Kerstins "fina" memory gjort av plastkort. Mineralvatten? ajuste, heter det verkligen en mineralvatten??Heter det inte bara mineralvatten?? haha, stort mysterium igentligen... Det var iaf det som jag satt o funderade på ;)

Efter franskan hade vi en liten rast. Gissa vem jag mötte då? Om inte J.E xD Hans och hans klass spatserade omkring i korridoren han är lixom oundviklig :) Snacka om att han gloor. Men jag tar inte illa upp..... Han bor ju trots allt i samma hus som jag.......

Efter franskan - NO igen. Men den här gången är det iaf lite roligare, eftersom det är me Martin. 
Jobbade "stenhårt" i datasalen när plötsligt Martin skrämde mej. Han stack fram sitt huvud helt från ingenstans, jag såg inte ens att han stod där. Ryckte till med värdens ryck. Han sa bara "Hej" sen skrattade han....ba... okeyyy? Så kul kan det väl inte vara?
Men, men... jobbade som sagt stenhårt med Felicia. Ville verkligen bli klar med skiten (ekologi+ eget ekosystem). Men jag lyckades inte så ja får väl jobba lite hemma :(   blää....

MUSIK - :( 
Jag tror inte att det är nån som vill ha musik sista lektionen.... Musik är oxå ett sånt där ämne som man inte lär sej nått på om man har den läraren som vi har....Ni vet vem ja menar :( Men idag var det iaf "lite" roligare. Vi hade nån lärarkandidat (Fredric) som ozå gått i Högland. Han verkade snäll o så, vi sjöng nån "rocklåt" med honom. 


Titta, det blev ju som ett litet schema :P Har inte skrivit om så mycket "flum" idag. Men vi vet hur vi håller på, och det skulle aldrig får plats att skriva om allt som vi skrattar åt.. :) Oy,oy... Kom just på, tänk om jag möter J.E i morron  i trapphuset, måntro? XD Moa, hoppas vi ser trögo i morron. Jag har faktiskt inte sett honom på länge X)

*Sovdax* Puss och kram! <3





Nystart för 3:e gången

Heeeej!

Wohoo! Nu efter allt tjat på mej själv har jag äntligen bestämt mej för att "starta upp" min blogg igen... efter typ 3:e gången. Men men, bättre nu än aldrig ;) Eller hur....?

Skulle jag skriva  om allt som har hänt sen jag skrev förra gången skulle de ta upp hela bloggens utrymme :) För det har värkligen hänt massor asso, nu i sjuan o allt. Dessutom är det väl bara mina närmaste som kommer att läsa i den o dom vet ju redan allt som har hänt. Men jag får väl ta och sammanfatta de få dagarna av vårterminen iaf.

Vårterminen startade med ett "rejält" mentorsbyte :( från Carin till Christer... NOT good asso. Trodde att det skulle bli världens största chock men hittils tycker jag att det har gått hyffsat. Hans "icke-byta-skjorta-på-några-dar" får man väl lära sig att leva med. Sen får vi ju se hur det blir i höst igen kanske kan man få se en glimt av Carin som mentor igen? For the fuck (ftf) nästa vecka är det ju utvecklingsamtal vem pallar asso, ja snacka ju ändå bara om samma sak. Alla lärare skriver samma sak om en... - Vill höra din röst mer i klassrummet, var mer aktiv, delta i disskutioner....m.m. Vem orkar lixom, "Gör det själva! Sluta klaga!" ;)

Dessutom har vi nu fått Christer (lite) i NO oxå. Det är helt sjukt. Christer förklarar på sitt sett o Martin förklarar på sitt sätt. Vem ska man då lyssna på?? Nu har dom allt ställt till det för oss.  Men asso jag tror jag lyssnar mer på Martin än Christer :P För vem är det som är uttbildad NO-lärare lixom? Dessutom förklarar Martin tydligare...nästan iaf, eller hur måntro?
Men men, nog snackat om NO nu. Det finns ju faktiskt roligar saker. ;)
*Skulle bara tillägga en sak. På vårterminen har vi fått fett sugigare schema. Men det vet dom flesta *

Vad har hänt mer då?? Allt är väl som vanligt... ja o Moa flummar som vanligt :P Ajuste, den ände läraren som fått se mej sådär "vild" är väl ändå bibban-Lars. Det var när jag kom på en sån uuunderbara sång om mej själv. (Som ja, Moa o Anna senare byggde på) Haha, fett kul det var asso undrar va han tänkte då :) Och undrar va Edvin trodde när ja betedde mej som jag gör inför honom xD Typ den ända killen (Han o Sam tror ja)
- "atjoo, atjoo, atjoo, atjooatjooatjooho" (I bibblan när vi jobba me flugornas herre - nyhetsartikeln)

Nästa vecka bär det av till Romme!!! Jag kan typ inte hålla mej av övelycka. Det är helt klart den bästa skoldagen, eller hur månntro? Jag och Moa ska såklart röjja upp i backen ordentligt. Som vi gör varje år XD. I helgen ska jag hyra skidor inför resan... kommer stå framför spegeln o pröva grejjorna hela tiden asso :) Vem vet... Är ni riktigt snälla kanske vi "droppar" lite Schweitshernöt - Marabou (eller hur det stavas) från liften XD
*Vi och liftgubbarna - Värsta gänget ju*

Jorå... Men det här funkar :) Men för att det här inlägget inte ska bli för långt skriver ja ett till som ska handla just om idag.
*Puss & Kram, skriver igen om ett tag*




 

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0