Lördag

Hej,
Nu har jag precis vaknat faktiskt, inte så sent för att ha somnat vid tre. Ganska lång kväll blev det alltså. Medans de andra satt där uppe och snackade satt jag här nere och tittade på grey's anatomy, hann med 9 avsnitt ;)
Idag följer jag med Anna till hennes morföräldrar och sen till Hööks för att inhandla det som behövs tills onsdag då ridlägret börjar. Läängtar :) Men vi åker ju redan i morron så det känns kul. Hahaha, undrar om någon kommer förstå sej på mej och Anna, vi och våran humor dvs XD

Måste bara berätta en sak som jag och Anna upptäckte i går när vi kollade på O.C Hahaha, de hade översatt fel på den svenska textnignen. När Kirsten säger: "Sandy, Jimmy is here." Då står Sandy och ska precis ta ut mackorna från brödrosten och säger: "Hot, hot, hot." Precis när Jimmy kommer in översätts det till "sexig, sexig, sexig" Hahahahah, helt fel alltså XD Lite svårt att förklara, men hoppas ni fattar. Det är lite som "jevlar, stedarn"-grejen (för de som vet vad jag menar) fast mycket roligare :D Hihi, tittade på den scenen asmånga gånger ^^,
Samma avsnitt var Paris Hilton gästskådespelare. Tror verkligen att hon är som hon var i avsnittet om inte mycket värre...Om ni fattar vad jag menar. Egentligen har jag inte nåt emot henne, man kanske bara blir lite så om man bor i L.A och typ en av de rikaste människorna i världen?

Hehe, nu ska jag vänta tills Anna ringer och äta lite frukost.
Hej,

Bästa <3

Se och lär :)


Hihi, ska titta på det nu :)

Fredag

Hej,
Vaknade för ungefär två timmar sen. Har bara legat i soffan och degat mej, Anna ringde och undrade om jag skulle ta en sväng förbi Hööks med henne, men jag vet inte riktigt om jag ska följa med i dag eftersom jag inte har några pengar och jag ska ändå dit i morron. Låång förklaring...Jag vet. Ska väl träffa henne något senare idag :) Men då måste jag ur som helst göra mej i ordning strax.

Hehe såg på Scary movie 3 igår, parodien på The Ring ^^, Rädd som jag är tyckta jag att det var lite små läskigt i början men sen blev bättre ^^, Hahaha, värsta fighterna här och var :p



Hej,

Kväll

Hej,
Sitter här nere och fryser, hara bara min lilla nya klänning på mej. Brr..
Idag har jag bara varit hemma och tråkat mej, eller nää... Var ju faktistk upp på torget och mötte Anna oxå. Hehe, försökte gömma mej bakom en buske, men hon hade tydligen redan sett mej för längesen :p Idag var det ju jag som skulle stå för middagen och det blev väldigt lyckat faktiskt :) Fick ännu en klänning av mama idag ;D Kul!
Hade en jättefight med Joni, han sommarjobbar på nåt ställe där han måste gå upp fem på morgonen och därför lägga sej astidigt och då kan inte jag ha på teven i mitt rum för att det bara är en tunn gipsvägg i mellan våra rum... Otroligt störande, man vill ju inte gå och lägga sej typ tio när det är sommarlov :S Tjaffsade om det under hela middagen ^.^ hehe jag ger mej aldrig.
Nu vätar fotbollen på teven Ryssland - Spanien.

Hej,

Galet

Hej,
HAHAHAHA, var bara tvungen att lägga upp dem här xD HAhaha! Min favorit är ju helt klart "Turbo Hamster"





P.S sätt på ljudet om du inte har gjort det D.S

Fixa och Dona

Hej,
Har precis vaknat och sitter här och äter frukost. Vaknade faktiskt inte så sent för att ha somnat nångång vid halv två.
Idag ska jag hjälpa mama med lite grejpr såsom tvätt och strykning, även middag ska jag tillaga :P Hahha, kock. Tyckte jag kunde göra det som tack för igår ^.^ Fast jag tykcker inte det direkt är nåt roblem eftersom jag älskar att stå i köket och laga mat så idag blir det lax-pasta (pastasallad fast med lax alltså). Idag ska jag väl även titta klart på sesong två av G.A hehe för tredje gången ;)

Det är inte klokt hur mycket jag saknar min gamla iPod (den jag tappade)! Märkte det på tolvan igår, lixom vad ska man göra utan den där? Så jäklar tråkigt att åka när det är helt tyst. Dessutom är det mycket svårare att somna när man inte har den där. Får väl fösöka få någon att köpa en ny åt mej... :'(

Hej,

Allmänt nr.2

Hej,
Visste inte riktigt vad jag skulle ha för överskrift så... hehe, fantasifullt va? :P Mötte mama i stan i dag eftersom det inte är så många hemma just nu. Hihi, men mama står ju för pengarna när hon föjler med och det är ju bra ;) Känns som om jag utnytjar mamma lite... Hittade en hel del saker, sommar-reaan kan man ju inte stå imot ^^ Kändes som om jag hittade en hel ny gardirob och det är ju bra nu inför Portugal och så. Det mesta var väl spontan-inköp vilket inte var så bra eftersom jag alltid känner mej så bortkämd då, menmen. Åt jordgubbar och fil (igen) till middag :) Goott!
Nu ska jag gå och göra i ordning en stor portion glass och hemmagjord chokladsås och vänta på att Sex And The City ska börja klockan elva. Först ska jag väl kolla lite på Prodject Runway som började på 13 minuter sen, måste gå!

Heeeejdåh

Allmänt

Hej,
Hittade inte på nåt med någon idag så mama undrade om vi skulle åka in till stan och titta lite och äta middag. Och det ville jag såklart :) Lite sommarkläder är ju aldrig fel. Har precis varit inne på abc.com och läste en sak som jag blev lite förvånad över, men det har jag ingen lust att skriva ut här. Har tittat lite på g.a och tog en paus nu för att äta lite, blir fil och banan :) Senn ska jag gå ner och fortsätta titta och tar jag tolvan som går 15:56....hehe, vet inte riktigt varför jag berättade det :P

Snuss.


Hos Tandläkaren

Hej,
Nu har jag kommit hem från Brommaplan där jag var hos tandläkaren. Inga hål hade jag bara "ett utrumme inuti tanden" som jag tydligen skulle göra något åt i slutet av sommaren. Fick nån gegga på men den har jag såklart tuggat bort för den smaka så illa ^.^
På hemmvägen köpte jag en stooor påse frukt och lunch. Gooott :D
Idag händer det väl inget speciellt, Anna skulle tydligen ha gäster och jag får väl se om ag ringer henne senare, nu ska jag äta fruktsallad och kolla på Grey's Anatomy :) Jag och Moa hade tydligen tänkt samma sak -> beställa sesong 3 oxå så nu har jag 1,2 & 3 så jäkla bra :)

Shoo!

Få bilder....

Hej
Vad är det för mening med att ha en digitalkamera om man har tappat biort usb-sladden? Ftf...
Tur att jag har tagit lite bilder med mobilen oxå så att jag iaf kan visa några :) Får väl leta mer i morron med mamas hjälp eftersom hon brukar hitta det man letar efter.

Idag mötte jag Anna och mycket riktigt köpte vi lunch och vandrade hem till mej, med en påse djupfrysta wienerbröd så att vi inte skulle svälta ihjäl ^.^ Med mycket pizza, piroger, äppelcider och weinerbröd satt vi framför teven med OC boxen :) HAhahah, mycket skratt blev det ju oxå :D "Luuuke" "Luuuke kommer ramla ur golfbilen, hohoho" Senare vid sju vandrade Anna hem igen och jag satte mej framför datorn och läste "ikapp" några bloggar som jag inte läst sen jag åkte.

I morron måste jag gå upp vid halv sju! Värsta mardrömmen jue... ska nämligen till tandläkaren, skitkul....(not)
Nu ska jag roa mej med lite mer OC och sen vid elva blir det Sex And The City för att de (igår) började säna första avsnittet av hela serien, så nu kan man följa den varje dag :)

Bilder:
1.

2. 3. 4.
5. 6. 7.
8. 9. 10.

1. Stoor bild och ett underbart väder :) Tog den bilden när vi precis kommit fram.
2&3. Hehe, vi hade lite kul med våra skuggor som vi fotade om och om igen ^^,
4. En blid på mej när jag hade kul med självutlösaren.
5. Fiin bild tagen från stranden :)
6. "Ankspår" i sanden, värt att fota
7. Lill-Puzzel ^.^
8. Midsommarafton! Mina och Moas jordgubbstårtor som vi tillverklade. Grädde,vanilj och jordgubbar!
9. Ännu en bild på stranden fast i bättre dagsljus.
10. Åt inte godis på åtta dagar så tillslut cyklade vi och köpte lite godis :) Mina två sista chookladbitar.



Puss!

Mot Engströms

Hej,
Nu har jag pratat lite med Anna och nu ska jag bege mej mot Engströms där vi ska köpa lite lunch och sen ska vi vandra vidare hem mot mej och bara snacka och mysa lite ^.^ Efter ett något segt telefonsamtal bestämde vi oss för det. Men nu måste jag skynda iväg!

Hej!

Hemma igen

Nu har jag precis vaknat i min egna säng :) Inte så sent faktist. Kom hem från Gotland(Fårö) igår vid sju ungefär eftersom det var förseningar på flygpatsen. Hade tänkt att blogga igår och berätta lite om vad som har hänt, men mitt internet funkade inte så det gick inte. Jag gör det nu istället.
På vägen dit tappade jag min alldeles underbaraste helgröna iPod.... :'( Känner mej rätt tom utan den eftersom jag alltid har den med mej. Somnar med den och vaknar med den. 800 låtar om inte mer som jag lyssnar på varje dag lixom. Nu låter det jättetöntigt och som det är det ända jag bryr mej om, men det hade faktiskt varit bättre om jag tappat mobilen för den har vi försäkring på så då skulle jag ju fått en ny. Dessutom hade mama köpit nya hörlurar, dyra som jag önskat mej i ett halvår lixom... Då blev det hela mycket värre. Okej, nu ska jag inte mitt iPod bekymmer influera mitt inlägg. Men eftersom det ar en vanlig "gammal" iPod nano så var det inte så farligt och jag kommer troligtvis få en ny :)

Kom dit på fredagen den 13:e åt middag hos Moas farmor och hennes polare ^^, haha. Sen har väl veckan bara rullat på väldigt snabbt. HAHAHA, jag och M som låg i gäststugan busringde de flesta människorna på Moas telefonlista xD Bland annat rätt så många av hennes kompisar från ridläger osv. Jag dårå som snackade för det mesta hette "Thord" uttalas "Tård", snackade jättemörkt och lite som Benjamin i Morgon Soffan. Sa en hel del knäppa saker som "Jag är Thor....jag sitter i en kundvagn och åker in i grottan....Ska vi knäcka nöten? "Min hamster ligger i en ask." "Jag ser stjärnorna från City Gross tak" "Jag har en kavaj......i min garderob." "Jag söker Roland." HAHAHHAHAHA, med mycket mer. Så jäkla knäppa så Thord är nog känd bland vissa i hela Stockholm och Sverige runt ^^,

Förutom det har vi, spelat pingis, kollat på Grey's Anatomy <3, hoppat studsmatta, ätit japanmix och nötter, sovit, cyklat, ridit, besökt raukarna, firat midsommar, flummat, skrattat, spelat kort, ätit kakor/bullar, kollat på Ace Ventura, lekt med hundarna, sett massor av äckliga gubbar, varit i Visby och handlat lite grejs m.m
Ajuste, red ju i torsdags och det var då ett äventyr! Fick en häst som var väldigt nervös så jag skulle byta men då for den iväg med mej på ryggen så jag galoperade hem till hagen ca 500m bort och jag slängde mej av i farten :p haha, vad gör man inte. Fick en hel del blåmärket och skrubbsår men det gick bra sen och tre timmar på hästryggen i både skog och vatte var helt underbart :)

Nu ska jag äta lite frukst och något senare ska jag ringa Anna måste ju planera lite till min andra Gotlandsvistelse (för i år) nu på söndag redan och då är jag borta i 12 dagar, nästan två veckor alltså :) Samma dag kommer Karro hem så jag får inte träffa henne på vääääldigt länge. Håller på att fixa alla bilderna så jag laddar upp dom senare.

Puss och kram till alla :)

Rapport från Fårö

Hej hej, nu har jag inte skrivit på ett tag eftersom jag är här på Fårö med Moa. Oy,oy,oy vad jag inte orkar skriva vad vi gjort hela veckan, men jag kan ju berätta lite om vad vi har gjort idag. Vaknade inte så sent, vid 10 sen satte vi på (haha) Grey's Anatomy som vi kollade på i några timmar, spelade pingis, spelade kort, och återigen kollade på Grey's Anatomy som har blivit våran största dråg och snart är det dags för några fler avsnitt när Moa är klar i duschen. Gick oxå över till Moas grannar, hennes farbror och co och åt middag där.
Som ni säkert fattar så firade jag midsommar här vilket var väldigt trevligt :) Stort långbord och en massa människor.
Sen ska jag ju skriva att vi har ridit islandsgästar oxå (torsdags) men det får ni veta mer om sen när jag kommer hem, nu på måndag. En hel del bilder kan jag ju lägga upp då oxå. Nu är han visst klar och snart är det dags för G.A igen som jag skrev. Mer "information" får ni senare....hahah, västa tönten...."information" XD

Puss och Kram!

10 dagar

Hej,
Nu har jag gjort mej i ordning och ska snart äta frukost och sen ska jag packa ner alla grejer som jag inte kunde göra igår. Moa och co kommer om sisådär 50 minuter eller nåt, sen bär det iväg i tio dagar och midsommarfirande blir det där :) Kul!
Mama väckte mej med min gula kanin som jag fick av Moa en gång i tidan :P Den som låter om man trycker den på magen. Hon hade seriöst kul fast sen bröt det ut i kuddkrig :p HAhahaha, jag och min konstiga familj ^^,
Nu ska jag som sagt äta frukost och sätta dvd/iPoden på laddning och sen så får jag skriva mer när jag kommer hem den 23/6.

Hej då!

Dagens

Hej,
Nu har jag packat klart allting förutom det där som man måste packa ner i moron, så som tanborste m.m. Tänkte ett att det kanske vore kul med en liten "dagens" nu innan jag åker.

Dagens

Dagens humör: Glad och sprallig
Dagens kommentar: Usch, det luktar rutten mjölk här /Moa
Dagens skratt: "Bysh" "Hot Dog Bush"
Dagens tråkigaste: Vädret
Dagens roligaste: Moa
Dagens lektion: Sommarlov ^^,
Dagens händelse: Munspelsmannen
Dagens kläder: Jeans (Cubus), Vitt linne (h&m), Svart linne (GinaTricot).
Dagens smink: Foundation, puder, rouge och mascara

Hehe, eftersom Karro inte är hemma tänkte jag låna med mej hennes gamla digitalkamera, så det kommer nog tas en hel del bilder som ni får se när jag kommer hem. Kommer inte kunna blogga på de här tio dagarna som kommer (ni kan ju hålla räkningen sälv ^^,) eller så säger jag att jag kommer hem den 23/6 i stället :) Hinner nog med ett inlägg i morron bitti oxå, men måste upp redan klockan sju för att senare bli upphämtad av Moa klockan nio. Nu ska jag kolla lite på G A (Hahahah, nästan som JE hahahaah, nej.) Men först ska jag ta nån macka att äta eftersom magen kurrar ^^,

Don't worry, be happy

Packning

Hehe, tänkte berätta lite om idag.
Åkte in till stan med världens bästa Moa och "sicksackade" hela Drottninggatan. Skulle titta på en väska på Accent som jag sett tidigare och den fick följa med hem. Riktigt fiin :) Sen åkte vi hem till mej där vi åt lite mellis och lyssnade på musik och åt kladkaka! :) Eftter ett tag satt vi framför datorn och spelade ett asroligt spel "Hot Dog Bush" hahahahah. Det var Buch som blivit utsparkad från Vita Huset och sålde korv. Askul, fast jag och Moa lyckades inte så bra eftersom våra korvar/hamburgare blev brända hela tiden xD HAAHAHA.
Nu ska jag packa inför i morron då jag följer med till Fårö med Moa. Hehehe, senare blir det väl mer G A tror jag :)
Hej då.

Innan

Hej,
Ska snart åka in till stan med Moa ska kolla på en väska som jag såg när jag va där med mama i tisdags. Ska snart kolla när tolvan går och sen ska jag ringa Moa och hon är klar. Sen bär det iväg. Hehe, sk bara säga att jag kollade klart på hela sesong ett i går och fyra avsnitt av sesong 2 :) Så jag somnade rätt sent må ni tro ;) Men hur svårt är det inte att slita sej ifrån världens bästa serie, de flesta förstår nog mitt problem :D

!åd jeH
Hahaha, bakofram ;)

Fårö

Hej hej
Vet ni? Just nu bestämdes det att jag ska följa med Moa till Fårö på fredag :) Så otroligt mycket roligare än att bara vara hemma själv tills juli börjar. Oy,oy, oy om ni kan gissa hur mycket flumm det kommer bli :) Känns som om jag inte har träffat henne på evigheter (hehe, det tyckte visst hon oxå eftersom det stod i hennes blogg ;D) och nu blir det äntligen dags i tio hela dagar :) Sen senare i juli ska vi ju till Portugal i hela två veckor, wee!
Nu ska jag fortsätta se på Grey's Anatomy. Hahahah, Moe jag tar nog med mej mini-dvd:n som jag brukar och gissa vilken film jag kommer ta med mej? Hahaha, en ledtråd: det är två boxar^^, Då har jag något att terra dej med :P Sen kan det ju hända att det flyger med en och en annan Ice Age2 oxå =)

Hej.

Seg

Hej,
Nu har kag precis satt mej framför datorn efter sådär 4 timmar framför teven med världens super duper braiga serie. HAhaaha, har snart kollat klart på första sesongen, en hel sesong! fattar ni hur många avsnitt det är :) HAhahaha, var inte lätt att slita mej från teven, men jag måste rädda mina marsvin från deras smutsiga bur som de nu har bott i en vecka utan städning. Hehe, dessutom blir man ju extremt seg i hela kroppen av att bara ligga i soffan som en å en annan lodis.
I kväll blir det mini-dvd som gäller mina vänner ;)
Nu måste jag gå,
hej.




Grey's Anatomy

Det har kommit! Det har kommit! Det har kommit! Paketet från cdon :) Det är svårt att beskriva min lycka :)  HAhahaah, sprang i 280km/h till brev inkastet när jag hörde att posten flög in. Paketet hade fastnat och jag skrämde bort brevbäraren bara för att han skulle ge sej i väg så fort som  möjligt så jag kunde gå ut och hämta det :)
Nu ska jag bara sätta på mej kläder och göra lite lunch, sen blir det film-maraton :D
(Före)                                                            (Efter)

Drömmar

God Morgon!

Jag tycker jag har lyckats ganska bra med att inte sova för länge :) Vaknade faktiskt redan vid fem i nio. Ni anar inte hur konstiga drömmar jag har haft, två stycken dessutom! Den första hörde lite till filmen igår för att jag låg och tänkte på den innan jag somnade. Det var iaf såhär jag och min klass åkte på klassresa på tolvan mitt i (ni vet dom där dörrarna mitt i) där stod då P.D och serverade korv, hahahah. Han pratade svenska och stod där i kockkläder och ingen brydde sej att det faktiskt var P.D Och så skulle jag gå fram och då bad han mej att ta den långa korven och sen när jag tog ketchup sa han att det droppade. Hahahhaa, helmysko och när jag vaknade upp kom var min första tanke: Jag har nuddat P.D HAHAhahaha, fyfan jag är ju inte ens besatt, men det var nog bara för att jag låg och tänkte på filmen innan jag skulle somna.

Den andra drömmen var oxå helskum. Drömmde att mamma tvingade mej att åka pulka i snöslasket i våran "pulkabacke" här utanför. Karro var oxå med och hon tyckte det var askul att åka pulka men jag tyckte det bara var aspinsamt. Och sen kom Karros kompisar och lekte med mina marsvin som oxå var ute i snön..... Vafan vad knäppt. Sen drömde jag oxå nått knäppt om nån bilverksta i Kroatien, men den kommer jag inte ihåg så bra.

Jag har haft "vakna prioder" i natt. Asso att man vaknar och somnar om lite då och då och då kan man ju drömma fler än en dröm.

I går kväll kolla jag (såklart) på matchen med mamma och Joni. Tillslut fick vi äntligen två mål och det var ju bra att slå europamästarna :) . Hahahah, jag och mamma tyckte att dom kunde skjuta mål.
M: Men vad gör dom??
J:Ska du spela eller?
M:Nää, men dom får väl se till att fixa ett mål nu...
J: HAhahaah, ska du säga
*Zlatan gör mål*
M: Titta, ad var det jag sa. De fixade ett mål nu.
V: Men, det var ju Zlatan, orka med honom....han tror ju bara att han är bäst.
JM: Men han är ju bäst.
V:Nää...
J: Vem är bäst då?
V: Nån som tror att han inte är bäst.
JM:.....?


Hahaahah, det var så jäkla kul våra små diskusioner :O Efter matchen kolla jag på Beck igen.
Usch, kom och tänka på det här förut, jag har verkligen blivit en mamma-gris nu när ingen är hemma så det känns som om jag bara gör saker med henne :p men nu gör det inget för nu ska jag ringa Moa om elva minuter.

Hej då!

Efter Bion

Hej, nu har jag precis kommit hem från en otrolig filmupplevelse. Herre jävlar vad filmen var bra, har faktiskt lust att se den igen :) Jag blev värsta tårögd när det inte riktigt gick som man ville och när Tom (Patrick Dempsey) inte hade det lätt. Hehe, innan filmen satt jag och mamma och räknade killarna som klev in, det var sådär tre stycken! Hahaha, resten var bara tjejer :P Undrar vad det kan bero på? :O Till middag tog vi nåt enkelt som kinamat i Kungshallen. Riktigt gott faktiskt, har inte ätit det sen jag var i San Fransisco (kinatown).

Nu har min älskade Moa äntligen kommit hem så jag känner mej inte så ensam längre ;) Får ta och slå en signal till henne i morron eftersom hon åker redan på fredag igen....

I morron kommer för hoppningsvis min GA box oxå :D Kan redan höra ljudet av paketet när det slår i marken från brevinkastet.... Wee!

Nu ska jag titta på lite teve (nu igen) och ikväll blir det väl Beck eller nåt, eftersom jag kollade klart på OC idag.
God natt!

Brudens Bäste Man

Nu är det äntligen betsämt att jag ska gå på bio, Brudens Bäste Man. Med mamma.... bättre än inget väl?
Ska åka inte till stan snart och möta henne där sen ska vi kolla lite och sen äta middag, filmen börjar vid halv sju. Usch, måste verkligen ringa runt lite och kolla vilka som faktiskt är hemma. Jag orkar inte bara vara hemma själv och strosa runt som värst tölpen. Nu måste jag gå!

Morgon??

God morgon får jag väl säga även fast det inte direkt är någon morgon längre, men jag har faktiskt precis vaknat ^^,
Hahahah, det kan ju bero på at jag fastnade framför OC igår när jag skulle gå och lägga mej nångång vid halv tolv sådär, somnade vid fyra :) Men har man sommarlov så har man.... Gud vad jag älskar den serien fast jag har bara första sesongen och den har jag väl sett typ arton miljarder gåger, men vad spelar det för roll? Hehe, den är ju helt fantastisk ändå. Apprå på tv-serier så är min GA box på väg :) Hehe, har kollat cdon's hemsida varje minut känns det som för att kolla om "min vara" är levererad eller inte och igår var den inte det men idag är den det så den kommer väl antagligen i morron :) Weee! då kommer jag nog inte ha tid för mycket bloggning så fastklistrad framför teven jag kommer vara :)

Usch, jag kollade på Outsiders igår och det handlade om tre tioåringar som "levde" ett helt annat liv än andra. Jag började gråta... när jag fick se en liten en av dem som blvit brännskadad på 85% av kroppen när hon var två år. Jag gör det allt oftar enu för tiden (nu låter jag som en tant) Men deras hus hade börjat brinna ochelden startade i hennes rum så föräldrarna kunde inte rädda henne och brandmännen såg henne inte för att hon var alldeles svart och huden hade trillat av. Sen på sjukuset hade hon slutat andas och var påväg att dö så läkarna fick återuppliva henne. När föräldrarna fick se henne igen ville mamman inte ha henne för att hon såg för hemsk ut så lämnade hon dottern och pappan ensamma så pappan fick ta hand om allt. Hur fan kan man lämna sitt barn som precis har överlevt och fått brännskador på över 85% av kroppen?? Jag fattar inte det, nu fick man se henne och det såg ut som om hon hade en mask för ansiktet, det var helt platt bara hål för ögonen. Inget hår, ingen näsa och inga öron och massor av olika hudtyper eftersim huden hade trillat av hade hon fått donerad hud som kom från olika människor med olika hudtyper. Shiit vad hemskt, inga händer/fötter hade hon heller för dom hade "trillat av" i ambulansen för att dom var alldeles döda....... :'(
Tänk lixom vad bra vi har det, som inte har råkat så illa ut. Det var ju lixom ett under att hon överlevde. Och vi går runt och klagar över våra utseenden och att vi är tjocka eller att vi har fel kläder. Men det är ju verkligen ingenting jämfört med det här! Jag vet inte riktigt varför jag skriver om det här men det kändes bra att berätta det.

Nu ska jag äta frukost/lunch.

Gammalt skolarbete

Idag har jag inte gjort någonting förutom att städa, städa och åter igen städa (haha, uttrycket igen). Jag har satt ihop alla mina skolarbeten i en enda stor mapp och gissa om den blev proppfull! Öppnar jag den kommer alla papper att fara åt alla håll ock kanter :p Så jag får väl se till att jag håller den stängd, okej det där lät värsta sorligt... haha "allt arbete från sjuan låser jag nu in i en mapp för gått" haha, värsta poeten jag är....(not)
Kolla mina otroligt balla bilder, hehe:

(Våra ämnen och respektive lärare ^^,) (En hel mapp......)


(Många papper......)


(En liten Peppo när hon va med mej och myyyste)


Nu ska jag (åter igen) titta på teve med mumme, hörs senare!



Ingen skola

Nu känns det verkligen som sommarlov asso! Det är måndag och ingen skola behöver man gå till :)
Jag har precis vaknat och sitter här och väntar på att mina ägg ska koka klart, sen ska jag gå ner och kolla lite teve. Hoppas alla har det bra!
//V

P.s Det var inte lite låtar jag laddade in, närmare bestämt 502 stycken :) D.s

Kväll eller...

...ska jag säga natt? Jag ligger iaf här med min (nu fungerande) dator som faktiskt funkar efter batteribytet igår. Det är därför det inte har kunnat bloggas från min sida eftersom jag inte har kunnat haft min dator till hands där den brukar befinna sej...i min säng :p Förut höll batteriet i två minuter äver fast jag hade haft datorn på laddning hela natten (det är en laptop) och det var ju inge vidare, men nu är det ändring på det ;)
Känns så otroligt skönt att slippa pallra sej i väg till skolan i morron bitti. De flesta slutar någon gång den här veckan men min skola har redan slutat så det känns skönt. Men jag ska bara säga att våran skola slutar nästan alltid senast, förra året slutade vi den 15/5 och en gång har vi t.o.m slutat den 16:e, så nu känns det som om man har fått nån slags revansh eller hur man säger :p I morron blir det nog en lååång, skön och väl behövlig sovmorgon.
Just nu har jag precis kollat klart på "Kärleken checkar in" på trean, jag tyckte iaf att det var en ganska bra film fast det var en väldigt typisk New York-film, men spill i rill det fanns ju inget annat att se på.
Vad händer i veckan då? Joo, på tisdag ska jag på bio....med min egen mor...eftersom alla andra trevliga människor (mina polare) är bortresta, jäkla lyckostar :O Men vi ska iaf se "Brudens bäst man" hahaha, något som jag verkligen ser fram emot eftersom en viss preson är med i den :p HAhahaahah, känns som om det var evigheter sen jag var på bio.....shiit när jag tänker på det så kommer jag inte ihåg när jag var där sist...
Lite senare i veckan ska jag träffa några polare som faktiskt är hemm! Wee, helt ensam är jag ju inte :) Sen på fredag ska jag till tandläkaren igen och sen in till stan för att titta på lite kläder för pengarna som jag hoppats fått vi det laget ;)
Ajuste, jag höll ju på att glömma! Självklart ska jag titta en hel del på de två GA boxar som jag hoppas komma innom kort. 1-3 arbetsdagar säger dem... I morron antar jag att den första arbetsdagen börjar och då är det alltså bara dags för mej att vänta och se :) Lääängtar..... !!!
Nu ska jag ladda in lite låtar till mobilen. Sov gott alla människor!

Söta fåglar

Hahahahaha, jävlar vad den här är rolig! Jag skratta så jag grät :P HHahaahaha, små och söta fåglar, feta gulliga jue...lyssna på ljuden xD


Nu ska jag äta min lunch och kolla lite på teve

Söndag

Vaknade vid halv nio (hlalv nio och det är sommarlov?!) för jag skulle upp till stallet som jag alltid gör på söndagarna. Orka åka till min halvt puckade ridgrupp, men älskar man att rida så antar jag att man får stå ut med det och göra det bästa av situationen :S  Det går iaf frammåt för nu har människorna börjat hälsa :O Jag red Zannie och det gick hur bra som helst! Övade på ridhsets alla ridvägar i galopp och övade på lite avsaktningar och framgångar. Riktigt kul, för hela tiden går man frammåt (asso tekninken) så det känns kanon!  Vet inte riktigt om det hör var sista gången för i år men jag tror det så då trtäffar ja inte alla underbara hästar för ens i höst. Ska ju på ridläger med Anna på Gotland i sommar och då har man ju någonting att se fram emot.

(Här är en liten bild på Zannie)

Måste bara berätta en sak om igår kväll. Vi (jag och the family) skulle kolla på nån skräckfilm som Joni hade laddat ner och han hade tydligen hört att den skulle va läskig så därför tänkte vi titta på den. Men sen så visade det sej att det var rymdmonster i med i den :P som var så jäkla äckliga. Den började iaf med att det var nån storm som hade blåst över staden och förstört nästan allting. En pappa och en son skulle åka ifrån mamman och köpa mat så att dom klarade sej undan stormen. Väl inne i mataffären ser dom utanför att det lägger sej en tjock dimma som det inte går att se igenom och dom blir ju förstås jätterädda så alla som va i affären stanna och helt plötsligt kommer värsta rymdmonstrerna med tentakler och alltnig sånt äckligt.... Det går några dar, tillslut bestämmer sej den där pappan att ta med sej 8 personer för att leta efter hans bil som står på parkeringen utanför, då gör dom det men blir jagade av monstrerna och endast tre stycken och han och hans son kommer fram till bilen. Sen åker dom så långt bensinen räcker för att komma ut ur dimman, men då tar bensinen slut och pappan tar fram en pistol för hans plan var att alla skulle ta självmord (eftersom det inte fanns något att leva för när ingen kunde rädda dom) Då skjuter han alla utom sej själv (t.o.m hans son) precis då kommer räddningen. Fyfan vad hemskt! jag började gråta för jag tyckte så otrolgit synd om honom. Hans fru var död, han hade precis skjutit sina vänner och sin son och precis då blir han räddad.!! Fyfan vad hemskt säger jag bara....

Nu ska jag äta sen lunch ;)

Hemma igen

Nu har jag kommit hem efter att ha sprungit ärenden på stan hela dagen. Köpte inte Grey's Anatomy boxen på Åhléns för den var hela 200 kr dyrare där. Men det gör inget eftersom jag nu har beställt den från cdon så nu dröjer det 1-3 arbetsdagar innan den landar i min brevlåda :) Kan klnappt bärja mej :) Beställde iofs bara sesong 1 och 2 för att dom kunde mumme betala, beställer 3:an senare och betalar den själv. Gissa om det kommer bli många härliga minuter framför teven de här tre veckorna :p
Nu får det vara nog med GA snack ;) Blir ju inte så kul att läsa annars, men jag vill bara att ni ska veta hur glad jag är!

Köpte ett nytt batteri till min dator för det var mer än nödvändigt. Sen åkte vi till Hästbutiken i Bromma och köpte ridskor och ridspö till mej som jag ska ha till min och Annas vistelse på Gotland :) Riktigt roligt.... Ska köpa lite fler saker nu till sommarn, men jag ska vänta till fredag för då får jag mina efterlängtade "tvätt-pengar" som tack för att jag tvättat av mumme. Skojs..!
Nu ska jag hitta nåt och äta och i kväll blir det grillning på gång :P



Lördag

Nu har jag vaknat och precis kollat klart på A Shot At Love, nya avsnittet kom upp igår och shiit vad det är spännande eftersom det bara är tre kvar nu. Hehe, igår var det en svensk film på teve nångång mitt på dagen sådär, sista scenen var tydligen inspelad på Drottningholmsbron (några meter från där jag bor) och när eftertexterna kom hade de filmat längs hela Grönviksvägen och då såg man ju oxå mitt hus :P Wooow....(not) men jag tyckte iaf att det var lite kul ;)
Idag händer inget speciellt, ska kanske in till Åhléns för att köpa hela Grey's Anatomy boxen istället för att öpa enstaka sesonger. Mycket bättre... :)
Joni har precis fixat min mobil, omformulerat minnet eftersom den var helt knäpp förut. Så nu hoppas jag att den fungerar bättre och att jag kan ha de låtar/foton som jag vill.
Men nu ska vi åka... hörs senare


Gamla tider

Hehe, var inne och kollade på en grej där man ser alla sidor som man är medlem på och jag hittade "Blip" (blip.se) Hahaha, jag har inte varit inne där på år och dar, så jag loggade in och såg ett mail från världens bästa Moa

Gulli! Tänk, det där var för ett och ett halvt år sen och jag såg det inte för ens nu. Älskar verkligen att hitta gamla saker som man helt glömt bort tills man hittar dom igen ;) "Åk på egen risk till Romme, för här kommer Moa å Viktoriaaaaaaa" HAhaha, sötis Moa :) Långtar till nästa Romme-dag med dej, den bästa dagen på hela året jue.... Helt klart!


Hahaha, den här är från igår i kärlekstunneln :P Hehe, vi ser helt förvirrade ut men vi trodde ju att den redan hade tagit kort så därför titta vi bort :) Bra förklaring va? ^^
Vi genom allt <3

Don't Worry, Be Happy

Grey's Anatomy

Eftersom mitt "roliga" sommarlov börjar om typ en månad då alla polare kommer hem kommer jag ha astråkigt i fyra veckor, därför har mumme lovat mej att köpa Grey's Anatomy boxen :) Wee! Nu kommer det att tittas på film utomhus på min mini dvd i typ en månad, men det är ju nästan lika bra :) Ska beställa den från cdon ikväll fatta vad roligt. I onsdags var ju sesongavslutningen resten kommer i höst, hur kan man avsluta serien mitt i! jag blir så jäkla arg....! Men nu är den påväg :)


Don't Worry, Be Happy

Känd på Gröna Lund

Heej!
Vet ni vad det är nu?? Sommarlov, sommarlov och åter igen sommarlov (känns som om jag använder det där utrycket allt oftare och oftare nu för tiden :p) men det är verkligen svårt att beskriva min lycka :) 2 och en halv månad fritt från att stiga upp tidigt, läxor, sega lektioner, långa skoldagar, prov och äcklig skol-lunch. Weee! säger jag bara :D
I går kunde jag inte blogga för att mitt hel-knäppa internet inte fungerade. Men nu är jag iaf back och ska försöka fatta mej kort vilket jag känner på mej att jag inte kommer lyckas med så mycket som jag alltid skriver :)
I går hade vi iaf skolavslutning i kyrkan och jag och mumme fick skjuts dit med Moa och hennes gulliga mormor :) Haha, från början åkte vi t.o.m åt fel håll, men vi kom strax på fötter igen xD hehe.
avslutningen kändes förvånadsvärd kort och var strax över, jag var tvugen att gå iväg till Christer eftersom han är min mentor (men inte i höst inte :o) vi var den ända gruppen som fick glass, -Tackar ;)
Sen åkte vi hem till Moa lite snabbt för att sedan åka till Grönan. Åkte till Alivk och sen vidare mot Slussen där vi tog Gröna Lundfärjaan och kom direkt in på Gröna Lund, köpte åkband och sen bar vi iväg och köpte lunch och sen åkte vi hela dagen lång :)
Och herre jävlar vad det var lite folk! Så jäkla skönt, typ inga köer alls så det var bara att åka och fara. Hahaha, gissa om det blev flummig när jag o Moa var där, har typ aldrig varit så kul att va där! Jag tror seriöst att alla kände igen oss efter den dagen alla trodde ju seriöst att vi var helt sjuka i huvudet. Typ i Jetline var det bara vi som skrek och vi skrek de meste sjukaste sakerna man kunde tänka sej :P Typ "Öhman är på g" och "Jag jag har glömt mina galonisar hemma" Dessutom satt vi längst bak varje gång (eftersom det är mest tryck där) så då var det ju ännu lättare att känna igen oss ;)
I vilda musen fick vi en egen vagn, wiho då kunde vi ju flumma extra mycket. Satt och gjorde miner åt alla och sjöng "O hii o flygplan, o hii o luftens hjältar hela dan" Hheheheh, alla stirra på oss som om vi var värsta psykfallen, som vanligt :)
Efter ett tag såg vi de där läskiga "rymd-gubbarna" som jag kallar dom (som Moa har bild www.wajdebeck.blogg.se)
Den oranga ställde sej över mej utan att jag såg sen kolla jag upp på den då pep den! Jag blev så jäkla rädd för jag hann inte se vad det var för nåt så jag sprang flera meter bort och skrek mitt tjejskrik ashögt. hAhahaha, Moa gapskratta och det gjorde alla runt omkring oxå, även jag xD
Hahahhah, i radiobilarna satt vi i samma bil och sattsade på att köra på alla i gubbligan ;O Hahaha, det var ett gäng med gubbar som skulle åka och då skulle vi köra in i dom. Vi siktade på en i blå tröja som vi körde in i minst 15 gånger och till sist sa han: "Mäh.. Va fan! Nu får ni lägga av!" Då gapskrattade jag o Moa och sen var hans åktur förstörd :) HAahha, typiskt oss asso.
Apprå på att förstöra så var det några framför oss i kärlekstunneln som vi flummade med oxå xD. HAHAhaha allt som vi sa till dom kommer att höras på deras video eftersom dom filmade allt inne i tunneln :P I tekopparna gjorde vi miner åt alla föräldrar som stod och kollade på sina små barn, hahaha dom blev ju typ rädda för oss eller vad?
Hahah nu orkar jag inte skriva mer om våran super duper dag på Gröna Lund, men läs Moas blogg oxå så an ni ju läsa om det jag har missat :)

Nu ska jag ut i solen och sola ryggen, läsa en bok och njuta av första dan på sommarlovet :D


Ajuste, måste ju berätta om hemvägen! Vi satt och gjorde miner åt alla som passerade vår väg :P Hahaha, jag råkade göra åt några poliser... haha typiskt mej :P Och sen så var det några killar som stod på trottoaren och jag skratta mitt "MohaMohaha-skratt" snacka om att dom trodde vi var helt sjuka :O

Pussiluss! <3
HAhaha, som sagt "Kända på Gröna Lund - Jag och Moa"

Dagens

Nu har jag precis städat klart buren och gått ut med påsen med allt sågspån. I morron "börjar" jag  kvart över tolv då jag ska befinna mej i kyrkan. Moa och hennes mormor skjutsar mej och mumme dit :) Hahaha, tant express. Sen är det Grönan som gäller, vet fortfarnade inte säkert vilka som ska dit det får vi se i morron, jag och Moa ska iaf dit. Hahahaha, snacka om flummigt det kommer bli ;)
Lite senare i kväll blir det tvdags! Grey's Anatomy och Sex and the city. Försöker frortfarande få mumme att bli medlem på cdon så vi kan beställa alla sesonger av GA så jag har något att titta på på sommarlovet, men jag vet inte om jag kommer lyckas. Jag får väl försöka med "Men-det-är-mycket-dyrare-att-köpa-dem-i-affären-tekniken" så går hon kanske med på det =) Sex and the city boxen skulle Karro försöka få tag i på Bali (där hon är nu) men då blir det ju på engelska och utan text. Ska försöka se filmen efter premiären, har nämligen två presentkort som jag måste använda. Hehe, kan ju använda det ett kort till att se "Brudens bäste man" Hehe, Patrick Dempsey är ju me ;)

Nu tänkte jag skriva en liten "dagens" för det var enormt längesen.

Dagens
Dagens humör: Jätteglad!
Dagens skratt: När jag irriterade Moa på Varvsängen
Dagens kommentar: Öronet - En blanding mellan örat och öronen...ett super-duper ord helt enkelt. /Jag
Dagens roligaste: Fotbollsturneringen med allt flumm
Dagens tråkigaste: Tömma skåpet och bära hem allt (skräp) i tre tunga kassar
Dagens händelse: När jag drog upp skosnörerna på alla
Dagens kläder: Linne (GinaTricot), Tee-shirt - 365 sunshine (MQ), Kjol (h&m)
Dagens smink: Puder, Rouge, Mascara

Nu ska jag krypa ner i soffan
Pussiluss! <3


Den här....

...dagen har varit helt fantastisk som dagarna brukar vara i Högland! Kom hem för ungefär en och en halvtimme sen med tre kassar som vägde ton. Om inte mer. Jag förstår inte hur jag har kunnat pressa in så mycket saker under ett halvår i mitt skåp. Det var verkligen helt över bemannat XD Dessutom släpade jag hem massa saker som jag egentligen hade kunnat slänga i skolan redan, men jag orkade inte sortera så jag slängde ner allt i två påsar....vilket tydligen var mycket jobbigare

Aja, nu har jag iaf inga skoldagar kvar! Wee! Bara kyrkan i morron och sen är det lov, lov och åter igen lov! Fast först ska jag till Gröna Lund med polarna eftersom jag inte kunde vara med förut :) Fett kuul!!!

Idag så skulle vi bara städa ur våra skåp, skrubba rent lite väggar och sen hade vi världens längsta lunchrast då jag och Moa gick till Nockeby Torg och köpte glass, cola nappar och "kinder-äggs-choklad". Hehe, efter det hade vi en väldigt slapp fotbollsturnéring på Varvsägen, eller den var iaf slapp för mej och Moa som bara låg och snackade i gräset :) HAHAHAHA, så jäkla flummigt det blev! I början fick jag mitt lilla utbrott på lärarna när dom inte hörde "Vaaa?! Ska dom bara komma och rycka oss från skuggan för att dom vill att vi ska steka oss på gräset och spela ff fotboll?? Whatta? Jag orkar inte, jag tar inte ett steg till! Dom tänker säkert såhär: Nu ska vi steka dom riktigt möra och plåga eleverna när de precis har gått och satt sej i skuggan ska de ut i solen!" Hihi, fast jag var ju inte sur :) Jag tyckte bara att det var lite kul att säga så eftersom vi har väldigt bra lärare ;) Hahha, så jäkla bra sen skratta jag ju mitt ultimata vrål skratt :P Lydie uppskattade det iaf och resten av vännerna oxå :)
Sen satt jag o Moa på andra sidan planen då J kom fram till oss och ba "Ska inte ni va med" Nähä, men vi behöver två tjejer till prep-laget" Hahahahaha, jag ville men inte Moa :P Ff vi hade ju kunnat blivit "Specal" XD
Sen satt vi i gräset med de andra som inte var me och jag är visst en baddare på att irretera Moa på bästa sätt, hahahah efter ett tag blev hon galen på mej ;) Jag kom på ett helt nytt ord: "Öronet" En blandning mellan öronen och örat. HAahhaha, så jäkla bra. När våran klass spelade mot lärarna stod jagpå sidan och skrek: Heja Öronet! Hahahah, ingen fatta ju vad det betyder, men jag tyckte det var skit kul. Den blev en konstig match, Elin tacklade M så han flög omkull och Moa gjorde självmål, HAHAHAHA! xD

Nu ska jag sola på terassen lite och måla med mitt nya nagellack som jag fick av mumme nyss. Ett orange/rött, ett rosa och ett gult. Fiint

Pussiluss! <3

Sista dagen

Nu är det äntligen dags för terminens sista dag.... Känns jättekonstigt faktiskt, tror jag kommer sakna skolan en hel del. Låter väl kanske lite knas, men tänk allting som händer i skolan. Och alla härliga polare, tänk dom som inte kommer tillbaka i höst, dom som man kanske aldrig får träffa igen. Man kanske möter dom på någon återträff typ 35 år senare, vissa kanske har lyckats och har blivit typ värsta kändisen och vissa kanske bara har blivit tanter och gubbar på kontor och jobbar åt någon annan. Nu låter det som om jag sitter och filosiferar, men tänker man på det så är det jäkligt läskigt asso.


Oy, nu fick jag visst bråttom. Ska ta och äta upp mitt ägg och göra mej i ordning. Börjar 10 idag, fett skönt :)

Pussiluss! <3

Bloggar

Jag tycker iaf att det verkar som om nästan alla stänger ner sina bloggar nu, eller iaf skaffar en till. Jag skulle aldrig orka skriva i två stycken, speciellt inte om samma saker. Jag behöver ett ställe att skriva av mej på ;) Det är därför jag alltid skriver rätt så långa inlägg, för att det hela tiden händer en massa saker som man måste skriva ner för att man inte bara vill ha det i huvudet hela tiden. Visst, alla får väl göra som de själva vill men det här var iaf min åsikt om det hela :) Vad tycker du?

Pussiluss! <3

En lång dagsprognos

Nu vet jag vad jag gjorde för fel när profilbiden inte ville försvinna, men som ni ser nu så har jag laddat upp en ny istället :) En på mej och Pepsi, okej okej, ni kanske tror att jag är stolt över den och pose:ar fett mycket men så är det inte :P Hahah, fett bra förklaring.....(not) men asso jag tycker bilden blev helt okej, både på mej och Lill-Peppo. Älskar henne över hela mitt hjärta <3
Det jag är mer bekymrad över att mina inlägg inte syntes för ens nu ;( Försökte publicera det typ 18 miljarder gånger i går, men det funka ju ff inte.... Är glad för att det syns nu iaf :)

Idag var det stadsvandring i skolan som var helt okej faktiskt. Gick runt i mentorsgrupperna (7,8 och 9:or) som tur var hade jag Heads med mej :) Spatserade runt i gamla stan och svarade på frågor. HAhahan skulle jämföra tre hus och A och J:s kommentarer var ju fasen bäst: "Där bor de fattiga, där bor de normala och där bor de riiika" okej ser nu att det inte alls var kul, men det var det då xD
Sen var det ju så att våran mentorsgrupp gjorde en litet låt om Christer eftersom vi inte ska ha honom nästa år. Men sen när vi hade sjungit den så frågade de bara: Jaha, var har ni Evert Taube låten då? Fuck, då hade vi suttit en halvtimme på en bänk i Gamla Stan helt i onödan och försökt komma på en egen låt.... men då fick vi extra poäng istället :) Mycket bättre.
På vägen hem berättade Moa någonting riktigt roligt som J****s (8) hade gjort, HAHAHAHA! Shit vad jag skulle skratta om jag var med när det hände, skrattade åt det hela vägen till tunnelbanan. Han hade gått in i Stor Kyrkan och nynnat på en asrolig verision av "Star Wars-melodin" och eftersom det var i en kyrka där man ska vara tyst så fräste alla tanter åt honom, Schhhhh! Hahahah, fatta kul !!!

Slutade vid halv ett, ett. Fett skööönt. Moa, jag och Heads åkte och köpte glass sen gick vi upp till parken och gungade och snackade. Efter ett tag blev det så segt så vi gick hem till mej där vi "latchade" lite. Låg i soffan och kollade på Wallander - Den svaga punkten. Hhahahahaha, sen gjorde vi lite annat bus oxå, men inget som jag vill skriva ut här ^^,
Nu ska jag bota min huvudvärk som jag haft typ hela eftermiddagen... konstigt, jag som sov 8 och en halv timme i natt ovanligt att jag sover så länge, brukar sova typ max 6 timmar och ändå inte få huvudvärk...
Hoppas allla har det bra!

Pussiluss! <3

Inlägg?? :O

Är det någon som kan se mitt förra inlägg, det där om vad som hände idag?? Dessutom undrar jag om det är någon som kan se min profilbil för den ska nämligen vara borta för jag raderade den för gryymt längesen och när jag tittar där man laddar upp en ny bild står det att min gamla är raderad men ändå kan jag se den på bloggen..... är det någon annan som gör det??
Snälla, jag ber er om att skriva en lite kommentar för det är något som verkligen stör mej.... vet inte hur jag ka få bort den.... Dessutom kan ni ju lämna en kommentar angående det där inlägget....

Kul, kul och åter igen

...kul.

Nu har lugnet lagt sej över en otroligt roliga dag :) Blev mycket roligare än vad jag trodde det skulle bli. Vaknade som sagt alldeles förtidigt, men det gjorde inget för tiden försvann ändå :p Gick till skolan med Felicia som sällskap, gick upp till Mentorsrummet där Heads befann sej ;) Gick in och möttes av massa 6:or *suck* tänker jag, ska dom oxå med räcker det inte bara om högstadiet åker, men nej. Åkte iaf med Carin (wee! våran riktiga mentor) eftersom Christer inte kunde följa med. det var överpackat på tolvan och jag mötte t.o.m Joni xD Hhahahaha, fast han sa inget himla tråkmåns, men det var nog bäst det. På tolvan hade jag, Anna och Heads en väldigt aktiv diskusion.....(not) Men iaf, kom fran till alvik då Lydie ringde och undrade var vi va sen fortsatte vår resa mot Erikdalsbadet (woho....skriver verkligen detalierat, men lika bra och skriva om allt xD) Kom fram till badet och upptäckte till våran stora förvåning A. Aughhhh! Fyfan alla blev ju helt skrämda.... Sen bytte vi om och var otroligt vilsna, hahahahaha :P Visste inte riktigt var vi skulle lägga oss, ville ju inte ligga nära A. Efter "handduks-bäddandet" så gick vi till poolen och SWWAASHH! så var Lydie i poolen med kläderna på :P Så busigt av dej, eftesom hon inte skulle bada egentligen så hade hon inte med sej nån bikini, men det hade jag (en extra) så den fick hon sen av mej. Då bada vi allihopa och hade ett jäkla vattenkrig ;) Fyfasen var det var kuuul :D Senare gick vi upp och solade lite faktist få lite färg. Låg på handdukarna, åt lunch, lyssnade på musik, fotade, snackade och hade det bara "chill", woho! värsta coolingarna och schterkarna..... (not) Men vi hade det iaf fett myyys!
Hahahah, sen var jag o H äkta gangsters i poolen vi snurrade på dedär snörerna (som man inte får klänga på) i mitten av poolen. HAhaah, vi snurrade runt, dök, klände och drog i dom när badvakterna inte var där ;O Medans killarna var jäkligt "o-ganster's" och fick skäll av badvakterna hela tiden.
Jag, H och Aksel hade ett jäkligt stort vattenkrig på slutet, hahahaha men han förlårade. Sorry lixom, 2 mot 1 :O
Gick upp och lyssnade på lite musik med L när H och Anna var i poolen, fett myys.

Vid halv ett skulle vi gå och då blev det lite kous när vi skulle gå, men blir det inte så varje gång Högland är ute och åker :O När vi kom hem hade jag och L väldigt roligt i 200-korridoren innan studenterna sprang ut, "Försöker du döda mej människa?" Hahahahaah! Tittade lite på studentutspringet "stojjade" lite på perrongen. Jag gick hem till mej eftersom jag var tvungen att städa rummet *suck*. L följde med H till hennes gamla hur för hon ville inte va själv med alla läskiga byggjobbare. När jag hade städat klart och varit hemma ett tag ringer H och L mej och frågar om jag vill följa med och köpa glass och det ville jag såklart ;) Gick upp till Engströms och snackade lite och köpte glass. På vägen hem mötte vi Anna som typ hade varit o badat eller nåt? Jag fortsatte hemmåt där jag är nu. Tittar lite på teve, men nu ska jag gå och hänga upp mina badkläder.

Pussiluss! <3

Ajuste, vill bara säga att det inte alls var som jag trodde om det där med att ha "tjocka lår", det var absolut ingen som brydde sej eller snelade på ens ben i smyg ;) Så det var bara en perfekt dag i solen, i poolen och med polarna ;)

Morgon...

Hejsan,
Sitter här redo och klar, endast smink fattas. Upptäckte just att jag klev upp alldeles för tidigt, missade tiden "lite". Men det var så att jag skulle duscha nu på morgonen och jag visste inte hur lång tid det skulle ta så därför gick jag upp extra tidigt. Nu är det så att jag inte her någonting att skriva om så, Hej då!
Klockan 9 åker jag och badar på Erikdalsbadet.

Rida & Bada

Hehehehej :)
Nu är bikinin på och jag sitter och väntar på att Anna ska pallra sej ner till mej så vi kan bada ;) Eftersom jag inte gjorde det igår så får jag en extra chans nu. Dett blir då årets första dopp i Mälaren :) Weei! Ajuste, i morron ska vi ju till Eriks dalsbadet med *suck* högstadiet.... aja, får iaf bada :O Det verkar som om alla går och oroar sej över hur tjocka lår man har, vem fan bryr sej egentligen??? man ska inte hålla på och bry sej sådär när man lixom är typ "ung" eller vad man ska säga, dessutom handlar det inte om hur smala låren ska vara utan hur bra självförtroende man har! :" Jag tänker iaf gå i min bikini och ha hur kul som helst för jag älskar att bada :D

Var i stallet och red i morse, kom hem nu. Nu är det bara två gånger kvar och sen ska jag på ridläger på Gotland med Anna.
HAhahaha, måste bara berätta en sak som hände i morse. Jag gick ner till buren oh upptäckte att Lill-Peppo inte var där, sa det till mumme som blev fett orolig. HAHAhahahahaahahah, sen leta vi lite men fattade inte hur hon skulle kunnat ta sej ut från buren då såg jag att det rörde sej under trädet xD HAHAHAHAAH, då låg hon där alldeles ner bäddad under hö:et så hon inte syntes :P Det kallar jag buuuuusigt gjort ^^,

Nu ska jag få i mej lite mat och sola lite innan Anna kommer hit,

Pussiluss! <3

RSS 2.0