Nytt Inlagg

Hej,

Ar fortfarande kvar har i Portugal som ni forstar. Nu har vi snart varit har i tva veckor :( Fett depp, aker hem pa lordag.
Men vi har iaf varit med om en massa harliga aventyr och roligt har vi haft det!

I mandags var vi vis "Sand City" som jag berattade lite om i forra inlagget. Det var verkligen helt fantastiskt :) Stora "stjarnor" fran Hollywood bl.a. Haha, dessutom fanns det en hel del animerade figurer oxa -> Ice Age, Shrek... Och en hel del fran andra filmer sasom Simpsons, Harry Potter, Sagan om Ringen med flera.
Forra veckan akte vi segelbat till nagra grottor, haha med varldens "gubbigaste" kapten, har faktiskt en bild pa honom som ni far se nar jag kommer hem.

Har pa omradet finns det en hel del "gentleman´s" haha, bade goda och "onda XD. Jag har faktiskt hittat min, en tysk kille som faktiskt liknar Bjorn Gustafsson. Som jag forstar det har Moa oxa hittat sin ;) hehe. Forutom snuggingar sa finns det 6st Potrugisare har oxa (kan komma fran Spanien) Shit vad dom haller pa och verkligen forsoker fa uppmarksamhet fran mej och Moa, haha. Tontar....
HAhahahaha, kom just pa en sak som hande for nagra dagar sen nar vi kom upp fran en strand som vi hade varit pa.
Jag och Moa gick upp sjalva utan paronen till bilen som stod en bit bort fran stranden. Dar mottes vi av tva "stolta" portugisiska poliser som verkligen rastirrade pa oss nar vi bytte om. HAhaah, en av dom var ju t.o.m snygg, fuck vad pinsamt ^^, Precis nar vi var klara och skulle satta oss i bilen akte dom ivag. Undrar lixom vad dom stod och spanade pa :p

Hehe, kan informera om varan lilla vildkatt som kommer till oss varje dag och som verkar tro att den bor hos oss :p Den ar verkligen hur sot som helst! Har jattegulliga bilder pa den :) Vi har oxa kopt kattmat till den i mataffaren, nagot som den verklar uppskatta.

Nu gar snart internet-tiden ut sa nu ar det val dags att saga hej da!
Om ni inte redan har gjort det sa kan ni ju lasa Moas blogg oxa. :) Ha det sa bra dar hemma allesammans!

P.s hehe, riktigt brun har man ju blivit oxa ^^   d.s)

Update: Portugal

Hej,
Sitter just nu och skriver pa resort omradets dator och internet, inte sa segt som jag trott det skulle vara. Oyoy, har ungefar 20 minuter pa mej att skriva.

Kan ju beratta lite om vad vi har gjort hittils. Kom hit i lordags och satt fast pa flygplatsen har i Portugal for att det hade blivit strul med hyrbilen men sen bar det ivag! :)
Idag var forsta gangen vi badade i havet (Atlanten), riktigt skooont :) De ovriga dagarna har vi badat i poolen, helt okej det med men jag foredrar havet. Pa torsdag ska vi aka stor "seglbat" till nagra grottor och nangang nasta vecka ska vi ga och titta pa ett stort "sandland" med en massa skulpturer i sand, arets tema ar Hollywood. Det ska bli riktigt kul.
Haha, for ovrigt har vi mest akt runt och kollat runt lite i den super mysiga lilla fiskebyn Carvoeiro som vi bor valdigt nara. Manga bider kommer senare :)
Vi har oxa hittat varldens billigaste nagelack, en flaska for 1 euro d.v.s ungefar 10 kronor snacka bra pris ;)
Har om kvallen var vi pa en liten gullig restaurang som hade en skitgullig liten kypare :p Haha, aven kallad "Lill-kyparen" akta liten husalf asso.
For ovrigt kan jag ju meddela att jag och Moa ar de som regerar stort i poolen! Hahahaha! Gissa vilka som man hor mest av i poolen, just oss! XD Inte nog med det nar vi ar ute och aker bil gor vi miner at alla! :D En tant har vi traffat pa flera ganger, haha och hon var typ lika glad bada gangerna :P Manniskorna har ar verkligen helt underbara har varldens humor och ar valdigt skrattiga - Just like us :)

Nu ska jag lata Moa skriva lite och min tid har nastan gatt ut. Fler inlagg tillkommer nog :)
Hej sa lange!

Sista inlägget

Hehe, tänkte att jag också kunde ta och skriva ett sista inlägg innan vi åker precis som Moa har gjort :) Åker nngång vid halv fem i morron bittit, till Arlanda. Måste gå upp halv fyra -.-
Kan ju berätta lite om vad vi har gjort under kvällen. Hehe, först gick vi upp till Engstöms och köpte lite "yogurt doppade cashewnötter" till våran stora förvånging möttes vi av en nästan helt tom låda :( Men några nötter lyckades vi i iaf få tag på.
Sen fortsatte vi med lite teve och alldeles strax ska vi väl sätta oss och fortsätta med The Ring 2 som jag lyckades banda för nån vecka sen. Spookie!

Båda två har duschat och jag kan säga att vi är vääääldigt speedade över morgondagen ;) Nu säger jag hej då så hörs vi om två veckor om inte vi hittar något internetcafé eller om vi inte har internet där vi bor för då får man ju hoppas på ett eller annat inlägg.

Hej då! <3

P.s Idag har jag sprungit efter ett hjul till en golfvagn som rullade ner för vägen D.s
HAhAHAHAhAhahaHha!

Inför Portugal

Just nu har jag packat ner alla kläder om jag ska ha med till Portugal, endast necessären återstår. Lite senare idag blir det väl till och åka till typ Coop Forum och införskaffa lite svenska tidningar och sånt. Undrar hur mycket jag och Moa kommer kunna sova i natt :p Haha, snacka om att vi kommer vara helt över-speedade. Eller iaf jag och känner jag Moa rätt så kommer nog hon oxå vara det :p

I går låg jag helt ensam i mitt rum och kollade på Saw 1. Spoooookie! Fast jag klarade bara att se lite mer än hälften ungefär, var visst astrött. Dessutom kom mama in några gånger och sa till mej att jag bara skulle ligga och tänka på Jigsaw hela natten (något som jag inte gjorde). Usch, jag hatar verkligen clowner, de är helt enkelt skrämmande och inte alls så lustiga som de tror att de är. Inte för att jag vet vad Jigsaw är för något, men något clown-liknande är han iaf. Eller vad tycker du?

Nu ska jag fixa ner handbagaget i nån väska och sen som sagt necessären. Skriver jag inget mer idag så får jag väl önska alla en fortsatt trevlig sommar och så skriver jag när jag kommer hem om två veckor.
Försesten så ändra jag mej, jag kommer att skriva mer i dag!


Varberg

Nu har jag kommit hem efter fem sköna dagar i Varberg (västkusten). Tyvärr hade vi dessvärre inte någon tur med vädret, mulet och regn varje dag :'( Molnen sprack väl upp vissa gånger och jag har t.o.m lyckats bränna mej, hur nu det har gått till?
Vi har väl kort sagt hunnit med allt som vi skulle och det var verkligen kul att komma tillbaka till samma gamla lilla stad efter sådär 2-3 år. Jag har passat på och gjort en massa kuliga saker som: Badat i havet, solat?, cyklat, ätit glass, spelat minigolf, sett asmånga raggarbilar, shoppat, varit med Sofia, sett fästningen, ätit på restaurng, kollat båtar i hamnen, ätit räkor ^^, och en massa mer.
Nu ska vi bara vända ut&in på alla väskor och tvätta och sen ska vi packa om inför två veckor nere i Portugal och världes bästa Moa ska med! Woho! I övermorgon drar vi från kalla Sverige till varma Portugal. M kommer hit redan i morgon kväll så hon sover här och sen åker vi till Arlada nångång vid fyra/fem på morgonen *iii* tidigt, men kul kommer det bli :) Flyga flygplan med M -woohooo! -Portugal here we come!

Nu ska jag prova lite nya kläder och skor som jag köpte och sen ska jag se på "skräck-torsdag" på feman.



Havet, Solnedgång & Fästningen



Hotellrummet & "Raggarbilar"

Packad

Hej, ursäkta rubrikvalet men jag känner mej rätt så "packad" just nu. Jag har nämligen packat för både Varberg som jag åker till i morgon och min och Moas portugalresa i två hela veckor :) Tomt blev det i garderoben. Stannar i Varberg fem dar och åker till Portugal nästa lördag. Jag och Moa som har sett fram emot det här såååå länge nu, äntligen bär det av! :D

Igår stod min prylgalna papa och köade efter en iPhone som släpptes i Sverige då. Han lyckades iaf få tag i en, var rätt avensjuk i början men nu har jag börjat undra om den verkligen är så bra som alla säger? Verkar mest bara vara krångel med den. Haha, idag på våran lilla åktur fattade han inte riktigt vad som var problemet när han inte kunde svara när det ringde. Haha, märkte då att han försökte svara upp&ner, men ftf man ser ju ingen skillnad på vad som är upp eller ner. Väldigt o-pracktiskt tycker jag.

Idag följde jag med och lämnade över mina små marsvin som jag ska vara borta ifrån i hela tre veckor. Saknar dem redan <3. Hehe, de satt i mitt knä medan vi åkte ut till Färingsö, tyckte nästan att de verkade vara lite åksjuka, iaf Pepsi som låg utsträckt över hela handduken. Stackars liten..... Väl framme hälsade mina marsvin på alla andra små marsvin, bl.a två killar som blev stormförtjusta i våra. Hehe, men det är inte så svårt att  förstå när man har två så vackra marsvin.

Hej,


P.s lång bloggpaus blir det nog....sådär tre veckor någonting. Skriver när jag kommer hem och för hoppnings vis kommer det lite bilder oxå D.s

Varit borta läänge...

Hej!
Nu är jag äntligen tillbaka hemma igen, känns som evigheter sen jag sov i min egna säng. Hann inte blogga på söndagen då jag åkte så det känns länge sen jag skrev.
Åkte till Gotland (Ljugarn) med Anna där vi sov tre nätter och sen for vi till Sindarve och ridlägret. Helt otroliga 8 dagar på Sindarve blev det! Shit vad jag vill tillbaka dit. Alla underbara människor och framför allt alla underbara fjordingar. Hade en fjording som hette "Turbo" haha. Så jäkla gullig och varje morron när vi hämtade hästarna i hagen stod han där i nån buske och knaprade :p Hahah, en asmörk fjording var han allt så det vär rätt lätt att hitta honom. Helt underbar att rida. Hahaha, lite efter var han nog oxå men det var det som gjorde honom så underbar :)




De första tre är då alltså på Turbo, hade inte några batterier med mej så jag kunde inte använda digitalkameran, lite tråk, men jag får väl några bilder utav Anna senare i sommar.
Oyoy, har hänt en massa roliga saker som kanske inte är så kul att läsa om. Så därför låter jag bli o skriva om det. Förutom en sak som hände. Hahah, Anna satt på vårat rum, Linn hade oxå gått in i vårat rum och ställt sej i garderoben för att hon trodde att Blenda skulle komma och skälla ut henne eftersom vi var uppe så sent. Jag hade precis varit på toa helt själv i mörkret och sprang tillbaka livrädd. (Jag hade ingen aning om att Linn stod i garderoben) helt plötsligt hoppar hon fram och skrämde livet ur mej! Asso shit, jag vart verlkigen asrädd. Så jävla läskigt. Sen tog hon fram sitt svarta hår och låtsades vara Samara från The Ring, något som minst lika läskigt. Nästan varje kväll var det någon som stod i garderoben och försökte skrämma mej, så rädd om natten var jag allt :p Haha.

Nu ska jag packa upp min väska och ladda in låtar till min nya iPod som jag fick igår! Har man bäst föräldrar eller? Hoho, en mintgrön iPod nano :) roliiigt.

RSS 2.0