Ännu en dag ur mitt liv

Hej!
Idag har det varit en väldigt slapp (och flummig!) dag för min del, halvdag. Hade nämligen lekdag idag :) De yngre årdnar lekar till högstadiet och gymnasiet som får leka, Höglandsskolan i ett nötskal ^^, "Alla tillsammans....."
Tror iaf att det gick rätt så bra för våran grupp, påskastningen var ju bara bäst för min påse flög så jäkla långt :p
Sen vare matte dårå..... där vi lekte hänga gubbe, vi har så seriösa lärare. No:n tror jag inte att det fanns en ända liten kotte som fattade någonting. Btw, jag slog i min cpknöl samtidigt som Hedda slog till mej på nerven i armen och herre jävlar vad det gjorde ont och självklart fick jag skulden för det hela....ftf.
Musiken gick väl rätt bra, vi satt i korridoren och repiterade "Ner, ner upp upp, ner upp, ner" hihi gitarrspeleri alltså :P Hhahahah, på geografin är jag lika flummig och skrattar åt precis allt. Hihihi, -Sveriges vanligaste bergart?  -...Frigolit?
Mohahaha xD Sen blev det ju ännu roligare när jag och Hedda skulle leta efter Olle. Vi stod precis utanför arbetsrummet och diskuterade hans schema på lite olika sätt då upptäcker vi att han har stått bakom oss hela tiden xD Hihi, syns ju knappt eftersom han är lång som en giraff. Hahahah,  jag och Hedda gapskrattade åt det hela en lång stund innan  H kunde säga  det hon skulle ;) Nere i korridoren dröjde sej alla kvar och var som värsta vilda aporna och typ stutsade på väggarna? Tror att det kan ha varit något i maten eftersom alla var likadana. Hihihii, värsta samanhålningen xD
Efter skolan gick Alice och Hedda hem till mej där det var tängt att göra läxor, men vi fastnade framför Grey's Antomy som föt övrigt har premiär i morron!!! Lite ljus mitt i veckan...

For the fuck vad jag skriver otydligt men ingen behöver ju läsa det här ändå. HAHAHAHA, har iaf varit en kanon-dag med skratt, skratt, skratt.....och skratt? Hoppas det blir lika kul i morron :)


//V

Endast 4 veckor kvar

Snart är det lov, höstlov. Dock bara en vecka men det är ett lov vilket betyder skolfritt! Woho! Men ärligt talat skulle jag aldrig klara mej utan skolan. Tänk lixom hur bra vi har det jämfört med barnen i typ större delen av Afrika osv. Deras dröm är ju typ att få gå i skolan och lära sej en massa nya saker så att man kan skaffa sej en bra utbildning. Och vi går lixom runt och klagar på för mycket läxor.... men det är såklart att det är rätt svårt att sätta sej in i deras situation och därför tänker man väl inte lika mycket på dom och tycker man själv har hur mycket som helst. Visst, det har vi ju oxå ibland... okej det blev sjukt svårt förklara ;S menmen....det kankse bara jag som tänker så ?? :o

Idag var vi på en teater 7,8,9 och ettorna på gymnasiet. Vi såg "Henrik är en tönt" där endast Henrik Ståhl (även känd som Bolibompa-Henrik) var med och han spelade upp en pjäs om sej och sitt liv, den var sann alltså. Stackarn var tydligen mobbad under stort sätt hela hans  skolperiond. Det låter väl lite konstigt men jag har aldrig skrattat så mycket åt en teater som jag gjorde idag xD Hiihih, så sjukt bra när han blandade allvar med humor. Verkilgen sevärd!


Nu är det dags för skolarbete....
//V




En lördag i september

Hej!
Det blev en riktigt lyckad kväll på Vedugnen i Alvik stannade i typ 2 timmar eller nåt? :P Var ju så nära att bli utkastade så mycket som vi lät och snackade, inte så lätt när man är 6 galna tjejjor :P Kul att äntligen kunna slippa tänka på läxor och elände (stavas det så??) Hehe, träffade även på "några" bekanta. Julius som vi skulle "hoppa upp till", men så blev det inte eftersom exakt alla stirrade på oss där vi stod utanför en sushibar :P Vid tunnelbanan mötte vi även våran svenskalärare Olle och Lars Moberg xD Hihi, trodde ju seriöst att vi var aspackade eller vad? :o Hoho, men han vinka så glatt ändå ;)
Somnade tidigt, kl23. Var så inåt helvetes trött igår, sov hela 11 timmar! Så sköönt...
Jag och mama tog en sväng runt stan där det blev en hel del lyckade köp, bl.a en klänning och några tröjor :) Vi har just gnagt klart på våra krabbor och nu ska vi sätta igång filmen som vi hyrde :) Köpte även en cola till mej, woho! Sitter just nu och hånglar med den och jag förstår varför killarna tar med sej det till skolan..... :P

Nu måste jag dra! Ska se "The Walker"
//V

Efter en lång vecka

Är det äntligen fradag! Woho! Idag hade vi då som sagt bara tre lektioner. På svenskan gick vi igenom filmprovet vi ska ha efter höstlovetoch lite novellskrivande för att snart så är det ju "Gåspennan" en årlig novelltävling i våran skola och i år är temat Öppna Dörrar, *suck*  På engelskan hände inget speciellt, lämnade in min lilla berättelse ssom jag gjorde igår. På gympan sprang vi ungefär 4 km (tror att det är ungefär så långt) Moa snubblade så vi fick gå rätt långt^^, på ett sätt var det bra ;) Nästa vecka år det springprov....något jag verkligen inte ser i fram emot. Efter lektionerna var det dags att bege säg in till stan för nån såkallad "Forskar fredagen" xD Hehe, inte så kul men det fanns ju godis ;) dessutom fanns det godis som var frysta i kväve (200° kallt) De blev stenhårda och iskalla, rätt så underlig smak.
Blev inte riktigt sådär med att stanna kvar i stan efteråt eftersom det inte gick nån bra film på sergel + att Hötorgshallen stägde halv 7 på en fredag! Helt sjukt jue...!? Kom överens att vi skulle ses kl 6 i Alvik får ett besök på världens godaste pizzeria, så nu måste jag gå. Fast först måste jag sätta ner det lilla marsvinet i buren igen, nu har den lilla filuren sprungit in i min tröja och det kittlas som fan! xD

//V

Snart hundra

Hej!
Inser att den här dagen är typ den första på väldigt länge son jag kan tänka på någonting annat än läxor och prov :S Har helt enkelt inte haft tid att blogga tidigare i veckan. Men idag blev vi av med det jobbiga och tunga provet i no! Jippi! Nu väntar bara en hel hög tills höstlovet.... men man måste tänka positivt! :) I tisdags efter skolan vandrade jag och Hedda hem till mej för att plugga no. Möttes av min städerska och hennes man, *gulp*. Tog med oss mellis ut och satte oss i solen och hade allmänt mysigt med biologiboken... När H gick hem gjorde jag klart min so-inlämning och blev faktiskt riktigt nöjd, tre sidor om forntida religoner. Igår skippade jag och Moa Calle Flygare eftersom vi pluggade och jag vet andra som oxå fick skippa sina aktiviteter :( Det suger!
Idag var då det här "hemska" noprovet men jag tror nog att det kommer gå ganska bra. Ett helt jäkla häfte med muskler, hjärta, blod, lunger mm. Går ju i en skola som är typ no-inriktad eller vad? Typ iaf. Hahah, jag, Matilda och Rebecca blev klara sist och stannade i korridoren ett tag, och då fick de syn på min och Moas dansande/sjungandes åsna :p Matilda ramlade ihop till en liten hög på golvet för att hin skrattade så mycket :p Hihi.
Borde egentligen sätta mej vid engelskaböckerna nu men jag måste bara känna att jag faktiskt har ett liv utanför läxorna.

För övrigt så fyller min gulle-mormor 90 år idag :) Grattis! Skulle egentligen följt med på restaurang i kväll....men eftersom jag har en engelska "novell" att skriva så blev det inte så.....
I morron har vi iaf bara tre lektioner + mentorstid! Jippi! Svenska där vi typ bara ska fortsätta med filmkunskapen, engelska och gympa sen drar vi in till stan på nån utställning och jag tillsammans med tjejerna stannar kvar i stan under kvällen där det blir bio och middag på Hötorgshallen ;) Skönt att känna att det änligen är helg <3

//V

Inte osynlig

Hej!
Mår verkligen uselt idag, eller iaf på eftermiddagen. Har suttit med läxor ända sen jag kom hem ungefär, jag som brukar tycka det är rätt så "kul" med läxor eftersom man lär sig något nytt varje gång, men nu har det verkligen gått över gränsen! Funderar på att skippa teatern på onsdag eftersom vi har so fucking mycket no tills på torsdag, prov. Har försökt sitta med det från efter middan tills nu, men det är verkligen hur mycket som helst! Känns som om man hela tiden har mer än hälften kvar. När man är tvugen att skippa aktiviteter + att man får plugga på helgerna har det verkligen gått för långt. Någon som är med på att klaga? Hur fan kan man ha värsta provet när man bara gått igenom typ 2/3 av ämnet lixom.... Visst, vi går i åttan och vi betygsätts men tror dom att dom kan ge oss hur mycket som helst för det? Och dessutom använda ordet "betyg" som ett hot?? :o
Usch, vilket deppigt inlägg det blev men jag känner mej så himla nere just nu så nu ska jag bara krypa ner i min sköna säng och sova till i morron då det är en ny dag med nya utmaningar..... Tror fan i mej att jag måste skita i teatern annars kommer jag få panik.
För övrigt vill jag bara säga att min blogg inte längre är lösenordsskyddad, men eftersom jag har märkt att jag allt mer sällan har tid för den så bryr jag mej faktiskt inte om vilka som läser den eller inte.
//V

Hehe, ville bara sprida lite glädje oxå ^^, här är en liten söt bild på min stoooora idol, eller inte men hon är riktigt grym och typ alltid glad. Hittade en interljuv med henne och hon typ skrattade hela tiden och dessutom åt sna egna skämt xD Typ det som kändisar inte gör, hihi. Äkta mej när jag blir stor ;)


Ellen Pompeo ^^,

Lördag

Hej!
Var väldigt längesen jag skrev, men jag orkar faktiskt inte bry mej. Veckan har faktiskt gått rätt så fort, igår på franska lektionen blev det ju inte lite flummigt? Jag och Anna skrattade åt exakt allt, blev verkligen förvånad hur bra det gick på våran redovisning sen. Mamma har rest till Barcelona (har faktiskt ingen aning om hur det stavas) och kommer inte hem för ens på söndag. Igår åkte jag en sväng med pappa och typ handlade lite? Mohahaha en cola till mej :O och ostbågar + lite mer sen kolla vi på nån film med Lasse Åberg, hhahah så jäkla kul. Somnade rätt tidigt så jag vaknade rätt så tidigt oxå, vid halv 10. Skönt att sova ut för jag var verkligen hur trött som helst! 
Idag ska jag till mina kusiner för att äta tårta. Försökte få olika människor att göra något men ingen kunde förutom Anna, men grejen var det att det behövde vara flera. Så jag tvingas följa med.... Annars idag så ska jag väl inte göra så mkt, blir en riktig plugghelg :( No, matte, so....med mera..... :(   
//V

Gråa strumpbyxor...

...och stora besvär? Hehe, idag när jag letade igenom min strumplåda sådär 10 minuter innan jag skulle gå hittade jag inga svarta strumpbyxor som det inte var hål i! Ftf vad störande jag som har typ 311st, men det fanns inte ett enda par utan hål :( Så jag knallade iväg till skolan i min lilla rutiga klänning och i mina gråa strumpbyxor. Stackars alla människor runt omkring mej :p jag har visst gått och klagat över det hela dagen :p Trög dag idag, på engelskan fick Eva ett litet "utbrott" på mej, Moa och Lydia (som kom och hälsade på oss idag) Vi var borta från lektionen max en och en halv minut för att vi skulle till mitt skåp och hämta boken...hatar verkligen sura lärare... 
Lunchen var faktiskt riktigt trevlig idag värsta sammanhållningen (krångligt ord?) vi fick till, superkul! Hoppas bara att det fortsätter så! :)
När jag kom hem kollade jag lite på superserien och sen råkade jag visst somna vilket var ganska eftersom jag behövde lite ny energi till skolarbetet ;) 
Nu ska jag städa lite på mitt rum och sen ska jag möblera mina hyllor.

//V 

Nu är det gjort.

Världen kan inte läsa min blogg för att den plötsligt blivit "osynlig". Lika bra är det, ingen som går och snokar bland andras inlägg. Riktigt stolt.
Idag har det inte hänt mycket, var ute vid stallet med Hedda och red så härligt och än en gång red vi ut i morgonljuset :) Finns det något bättre? Vi tog en glass på vägen hem och nu sitter jag här framför min älskade favoritserie, har gjort det hela dagen lång och tröttnar, ja det gör jag aldrig har väl sätt sesong 1,2 och 3 ett antal gånger :o typ 8?
Jag har även lyckats få en låt inbankad i skallen, Don't Cry Out av Shiny Toy Guns. Inte för att det är så speciellt bra dårå utan mest bara för att det är en enkel och gullig text :)


Nu ska jag dra, har andra saker att göra som jag faktiskt längtar efter :)
//V

Ett inlägg?

Var senast i tisdag som jag skrev i den här bloggen, inte för att jag har någon annan men jag funderar fan på att skaffa en ny, som jag bara berättar för mina närmaste vänner eftersom det finns vissa människor som läser min blogg och som jag inte vill ska läsa den. Eller så sätter jag bara lösenord på den här? Låter som en bättre idé....
I onsdags var jag och Moa på Calle Flygare igen, lika kul som förra gången men dock hamnade jag i en grupp med "icke-teatermänniskor" :'( varför går dom ens i våran grupp? I tordags hände väl inget speciellt, hade fem läxor på kvällen att göra ändå hade jag gjort läxor varje dag innan, hur kommer det sej? Aja, läxor är iaf inte det stora problemet eftersom jag tycker att det är väldans kul att lära mej nya saker och dessutom tycker jag skolan är kul vilket är en fördel. Igår kväll var jag på kräftskiva med hela tjocka släkten, kanske inte riktigt men det kändes så för att det var så sjukligt trångt :p Men rätt mysigt..
Idag tog jag igen all sömn som jag (inte) fått i veckan även fast jag somnat vid 10 varje kväll, vilket är en stor skillnad från förra året. Jag måsste säga att det är bland det bästa som finns för mej att somna i tid. Fick reda på att vi inte har något noprov nästa vecka, men jag tänker minsann plugga till det imorron iaf. Mycket smartare än att göra det samma vecka som man har provet ;)Idag blir en "sitta inne dag" kolla på film och typ äta sockerkakssmet?
Har tänkt att börja skriva dagbok eftersom jag har har fått ett tips från en speciell person att det är grymt bra å göra det. Bara för att avlägsna all stress och press från huvudet dessutom är jag jue riktigt trött på vissa människor..... Så det är nog en bra idé. Ska tästa fram till jul iaf.


//V

Läbbans människor

Hej hej!
Kom hem från mitt utvecklingsamtal för ett tag sen, skönt att prata ut om allt som har hänt med klassen och riktigt bra blev det. Eller hoppas jag iaf =) Har äntligen fått ett nytt mål än det som jag haft i typ 5 år... Nu ska jag fösöka att inte stressa för mycket och inte känna den ilskna betygspressen. Får väl se hur det går ;)
Hehe, en rolig sak var att Carin har gått på exakt samma ridläger som jag och Anna, Sindare heter det. Haha, hon visste exakt var det var och hon hade varit där en massa år och ridit, hon hade även haft Blenda :p Lite småroligt tyckar jag allt.


Innan jag gick hemifrån var min sjukt läskiga städare hemma hos oss (Anna och Hedda vet vad jag menar). Idag hade hon inte bara sin man med utan idag hade hon en till snubbe, så hela mitt hus blev invarderat :s Överalt på samma gång var de så jag fick flytta runt lite då och då. Inte kunde jag koncentrera mej på no:n, men lite so han jag göra. Asso, shit vilka bilder det finns i religionsboken xD Vad är det här lixom:


Nu ska jag kila upp och äta lite middag :)
//V




P.s skrev inlägget men glömde att publicera det! D.s






Kort dag igen :)

Hej hej,
är redan hemma såhär dags idag igen :) Inställda lektioner på eftermiddagen så vi slutar innan lunch :) Riktigt sköönt. Hade bara tre lektioner som flöt på riktigt bra, franska, svenska och matte. På svenskan fortsatte vi med filmkunskapen och såg klart Star Wars, fick även reda på att vi har ett läxförhör på det på fredag :s aja...
Jag han faktiskt ända fram till diagnosen på matten, tycker att de där sista talen var lite kluriga, typ 8 upphöjt till 4 o.s.v men det gick bra! Nu ska jag göra so:läxan som var till i måndags egentligen och sen ska jag plugga till no-provet på 52 sidor tills nästa vecka men det är ju lika bra att börja i tid.
Vid klockan fyra ska jag iväg på utvecklingssamtal, tråk men rätt behövligt ;) Har en hel del att ta upp....

//V

Sjunde inseglet

Haha, nu kommer ni tro att jag är världens konstiga människa som sitter och kolla på sånna här gamla Ingmar Bergman-kipp xD men jag kollade på några klipp som de hade dubbat och då hittade jag det här xD HAhaha, shiit vilken otroligt dålig dubbning asso...då är det lika bra att bara se den som den är :P


//V
Mot teknik-pluggandet....

Redan hemma?

Ja, jag är faktiskt redan hemma :) Slutade klockan 11:25, äter lunch hemma. Mycket bättre kan det inte bli, nu ska jag "chilla" lite i soffan och sen ska jag ta itu med dagens läxor...

//V

Tid över

Egentligen har jag inte tid över :p Men jag vill skriva lite iaf :p Har som sagt världens sovmorgon idag dessutom har vi bara en lektion, so. Läste nyss på Annas blogg att vi bara typ skulle ha klassråd på den och det är ju hur enkelt som helst :) Hehe, har inte gjort so-läxan så om hon säger nåt ska jag skylla på att jag har boken hemma och sen göra den hemma och lämna in den i morgon ;) Gangster jag är men det är faktist terminens först "glömda" läxa :) Nu sitter jag här klar för skolan kädd i ett par av mina nya jeans och ska strax sätta på mej en liten blus :p Fin, fint .....
Nu ska jag gå
//V

Tandställning

Hej igen,
Har precis läst lite ur Kenzas blogg och jag upptäckte att hon oxå har fått tandställning fast det syns inte eftersom hon har den på insidan :) Hihi, det hoppas jag att jag oxå kommer att få eftersom jag inte tycker att nånting är typ lite fult som tandställning. Man ser ju ut som en liten apa och pratar som en oxå (räls dårå). Woho! mitt liv är räddat! :p


//V

Härliga helg!

Hej hej,
har inte bloggat sen i går morse, skyller på exakt samma sak som alltid. Har varken orkat eller haft tid, men nu är jag här. Igår åkte vi inte iväg till outleten eller vällingby, jag och mama drog oss in till stan istället. Hittade en hel del nya grejer, men talar inte om vad för något för jag tycker det är lite småtöntigt att redovisa vad man har köpt osv, vem bryr sej lixom ;) Var inne på jc då expediten sa "du måste bara pröva butikens absolut skönaste jeans, alla i prsonalen har minst två par av de här" och jag prövade dom och köpte även två par, har aldrig haft så sköna jeans. Känns inte ens att man har på sej dom.

Senare på kvällen åkte vi och hämtade Moa i ösregnet och lite senare blev det då dags för den efterlängtade krabban. En riktig krabbfest! Mums! Så himla gott.
Efter middagen satt alla runt datorn och kollade på gamla Björn Gustafsson-klipp och lite på Johan Glans och Henrik Schyffert xD Så jäkla roliga! Kolla bara på det här:


Senare blev det lite spel och flumm, jag fastnade för tunnelbane-rösten "Change here.....to the J.E's father" XD HAHAHA!
Moa var tvungen att gå hem vid halv tio idag eftersom jag skulle till ridningenoch hon skulle hem och fira in brorsa på 17:årsdagen.
Ridningen gick hyffsatt bra, hade Ivan. Inte precis favvon snarare tvärt om, blev biten tre gånger och stampad på :s Men det var kul ända.

När jag kom hem gjorde jag lite läxor och planerade vad jag ska göra i morron har nämligen bara en lektion och börjar 10:05 och slutar 11:25 eftersom resten av lektionerna är inställda :) Jag ska hem och plugga igenom no:n så jag kan det hyffsatt bra så blir det inte så jobbigt nästa helg ;) 52 sidor no..... men samtidigt är det rätt så kul att känna sej "duktig" :)

//V

Ingen sovmorgon :'(

Usch, här sitter jag helt blå under ögonen och jättetrött. Vaknade vi halv sju av att jag hade så sjukligt ont i magen, kändes som någon stod där inne och sågade med en massa vassa sågar. Det kan ju bero på en sak...men asso jag brukar aldrig få ont i magen utav "det". Hur skumt som helst. Lyckades somna om kvart i nio efter att jag fått i mej lite yoghurt och Iprem. Vaknade en timme senare vi kvart i tio, hade ingen lust att ligga kvar då så jag gick upp. Så nu sitter jag här som sagt, astrött.

Idag händer en massa kul, först ska jag och mama kanske ut till Outleten i Barkaby eller nåt och sen till Vällingby tror jag, om vi orkar. Behöver kläder nu sen jag rensade ut min garderob från alla sommarkläder. Så det ska bli kul :) Sen ikväll händer det oxå lite roligheter må ni tro. Krabbfest hos mej med lite människor, Moa, Karro, resten av the family och typ papas och mamas "polare" tror jag. Det kommer bli kanonkul, årets första krabba! Shiit vad jag älskar skaldjur :) Moa sover över här oxå, sen blir hon hämtad på söndag och jag får skjuts av Hedda till stallet :) Ärligt talat ska det bli hur kul som helst att rida igen.

Nu ska jag vila lite granna,
//V

Kristian Luuk och Lilla Melodifestivalen

Hej hej,
Kom hem från tv-huset och inspelningen för ungefär 45 minuter sen. Har haft det så otroligt kul ikväll! Vi fick typ ställa oss framför en buss/långtradare och skrika "Move that bus, move that bus, move that bus" som de gör i Extrem Home Makeover och sen så fick vi typ jubla massor och springa in till éntren massor av gånger. Jag, Moa och Maja stod på kanten och längst bak så vi kommer nog med en hel del :) Sedan när vi skulle springa in så sprang jag och Moa precis brevid K.L och et var ju lixom honom som de filma, dessutom sprang vi längst bak så då ser man oss extra bra :) Hehe.
Efter många omtagningar blev det tid för lite autograf-skrivningar och foton. Vi stannade kvar lite extra länge när typ de flesta gått hem så då frågade jag honom om vi kunde fota oss med honom :p "haha, ja självklart det är ju alltid kul med lite idolbilder" fick vi till svar. Verkade iaf hur trevlig som helst.

Här är det då några blder från ikväll:




Haha, om ni undrar så var det meningen att han skulle ha Hawaii.skjorta på sej :p Haha, det blev en hel-lyckad kväll som vi kommer att minnas :)
Har nästan lite ont i halsen nu efter allt skrik så det ska bli riktigt skönt att sova och ha sovmorgon i morron.

//V

P.s Det hela sänds den 4/11 klockan 20:30 ^^, D.s

Innan vi drar & en dagens

Tänkte att jag skulle hinna med ett litet inlägg nu innan Moa kommer, är verkligen "överspeedad" på det här :p Det ska bli så himla kul, tar med min kamera så det kommer väl antagligen bli en hel del bilder ;) Har gjort mej i ordning lite smått och tyckte att det skulle vara lite kul med en dagens, för det var verkligen hur länge som helst jag gjorde det :)

Dagens
Dagens humör: Glad och "överspeedad"
Dagens skratt: Clown-spelet på fotbollen, när jag "råkade" tackla Marius ner i leran -.-
Dagens roligaste: Mårten och hans "Lidl-snack"
Dagens tråkigaste: Vet inte riktigt.
Dagens händelse: Fotbollen
Dagens lektion: Tekniken
Dagens kläder: Jeans (Acne), Linne (h&m), t-shirt (BikBok), Skor (Diesel)
Dagens smink. Bara mascara och conceler. Så himla skönt.

Nu ska jag gå upp ett tag och umgås lite med the family och sen bär det äntligen av! :)

//V

En kort fredag

Fredag, den jobbiga skolveckan är över. Började 8:10 idag och slutade 12:50 eftesom det var så många lärare borta på 9ans klassresa :) Började med teknik som alltid är lika kul typ, Mårtens ideér xD Snackade bl.a om vad de gjorde i Tyskland på de som jobbade på Lidl, usch. Varför har vi Lidl i Sverige egentligen? :o
På engelskan snackade vi typ lite och sen så spelade vi sänka skepp :p Hihi, rätt så kul. På gympan var det dags för clown-spel på fotbollen igen. Hhahahah, alla ser verkligen helt kocco ut när det springer och subblar på bollen för att det är blött i gräset. Jag lyckades även tackla Marius xD Hihi, finns det någon som är sämre än mej på fotboll eller? :o
Efter det var det franska som faktiskt flöt på riktigt bra för typ första gången. Jag och Moa jobbade tillsammans och det gick faktiskt riktigt bra! Sen gick jag hem och nu sitter jag här och tittar lite smått på teve.
Klockan kvart över sju kommer Moa och hämtar mej och sen bär det iväg till tv-huset för en inspening till Lilla Melodifestivalen. Får även en biljett tlll den, hatar verkligen L.M alla är ju typ alltid sjukt dåliga men de är modiga + att det är ju alltid kul att spela in något som visas då :) Hahah, parodi på Extrem Hom Makeover skulle det bli, fett kul.
Nu ska jag lägga mej i soffan ett tag och sen får jag se vad jag gör.

//V

Mycket hände igår och idag

Hej,
har inte bloggat på ett tag, har inte haft tid just de här senaste dagarna har det hänt en massa roligt och mindre roligt. 
Igår slapp vi franskan p.g.a att vi skulle till Operan för att kolla bakom scenen bl.a, rätt så intressant faktiskt. Haha, men det  absolut bästa var ju när jag och Moa började dansa för typ en (rysk) turistbuss xD Hahaha, typ alla tog fram sina kameror och fotade och skrattade åt oss :D Asso vi dansade ju inte riktigt seriöst, bara så att alla fattar ;)
I skolan satt jag och M och snackade med Aksel och Marius "Aksel, vilken dag är din Dolmiodag" xD
Efter skolan gick jag och M hem till mej där vi gjorde lite franska och åt middag, sen bar det iväg till Calle Flygare där vi spenderade kvällen med lite teaterövningar, så sjukt kul. Körde mest inprovesation med typ en asbra lärare man skarattade verkligen hela tiden xD En rolig grupp lyckades vi även hamna i. Och i morron vid 19:00 åker vi iväg till TV-huset för att spela in något till Lilla Melodifestivalen med Christian Luuk ;D En typ parodi på Extrem Home Makover skulle det bli. Kul, kul. 
Idag rullade skolan på bra. Jag och Anna var de ända som hade det munliga "provet" idag, det gick super! Så nu har iaf vi det avklarat :) Efter skolan skulle vi sammla in pengar till klassresan i nian genom att sälja kakor till föräldrarna på föräldrarmötet. Hahah, vi stod typ där i en timme när det hade rämt med ungefär en kvart?! Snacka om slöseri med tid... Men kul var det :) Senare kom jag på att vi hade 40 engelska-glosor och 5 oregelbundna verb tills i morron, tur att de var så lätta + att vi hade massor av franska, men det gick rätt fort.
Nu ska jag sova :)

//V

Mina underbara småvänner

Hej hej
Sitter just nu med mina "Småvänner", "Knoll&Tott", "Ruffsarna", "Den gula och den bruna", "Pepsi och Gullan" jag talar naturligtvis om mina små marsvin :) Riktigt sällskapliga är dom faktiskt :)
Kom hem från Hedda för ett tag sen, var tvugen att planka hem på tolvan eftersom min mobil inte hade något batteri. Men det gick bar iaf. Först gjorde vi hemkunskapen som gick väldigt bra! Haha, hade faktiskt bara ner några bröd på golvet xD Så smidiga. Efter det  köpte vi en kladdkaka och ett weinerbröd och delade på. Hehe, något uppsvälld nu kanske? :o Vandrade hem till Hedda efter det och hade det lite trevligt :) Nu måste jag göra tjockt med franska, har ett muntligt "prov" på torsdag :s Fast en sak blir jag riktigt förbannad för och det är att hon först säger att man bara ska plugga på delen om sej själv och sin familj och sen säger hon två dagar innan att man typ ska förklara vägen till skolan, vad man har på sej etc. Så sjukt dåligt, nu får man ju typ plugga ihjäl sej bara för det :o Ska försöka göra mitt bästa iaf...

Nu måste jag kila,
//

Sömn i soffan

...Har just vaknat. Helvetes jävla skit. Nu kommer jag aldrg kunna somna inatt. Kom hem med världens huvudvärk idag med, har det himla ofta nu för tiden. Måste nästan gå och kolla upp det med någon läkare, kan det vara stress? Betygspressen, läxorna, skolmaten eller vätskebrist? Urk.
Jaha har precis öppnat geografi-boken och ska läsa de 18 sidorna tills imorron. Vem orkar? Geografi är verkligen det ämnet som man somnar av. Det är så sjukt jobbigt. Eller hur?

För övrigt har det inte hänt så mycket idag, fick reda på att vi ska ha ett mega-stort prov i no på 50 sidor och lite mer :s Jag tror jag kommer dö asso! Varför ska man lixom slita ut sej redan innan höstlovet? :o Blää.
Nu tror jag att jag måste börja med geo:n, kanske bloggar mer ikväll.

//

RSS 2.0