Samling :'(

Hej hej!

Nu har hela (sega) skoldagen passerat. Känndes väl tungt för alla att börja 8:10 på måndagen efter lovet :( Men skönt iaf att vi slipper 8:orna i två veckor nu. Vissa där kan vara lite skönt att slippa, inte alla. Dessutom har 9:orna kärleksvecka den här veckan, så vi kommer nog inte möta dem så mycket heller, fett skönt :) Trodde att det skulle bli kul de här veckorna, med samlingsträning o allt....men vad var det för förslag??? Tror att våran samling kommer vara i typ samma klass som 9:ornas (i höstas, det var den där med sagorna) Våran samling ska handla om: Jultomten är försvunnen, eller var det bortrövad?? skit i.... :(
Första komentaren jag hörde från Gustaf.  - Ja! Fett bra! Första scenen när redå:n öppnas, ser man en tomte sitta o röka på! Asso, vad tänker dem med??
Men jag har faktiskt kommit på en plan :) Om man låter killarna sköta allt arbete, i aulan, o med allt rekvesita osv. så kommer antagligen samlingen suga (anklagar ingen, men asso känner på mej att det kommer bli så) Dessutom kommer alla lärarna skälla på oss för att vi hade en "icke barnvänlig" samling. Då kommer de nog att lyssna på tjejjorna lite mer :) Hoppas ja iaf, för vi hade ju en enooormt bra idé om jag själv för säga. Fast det är en sak som jag inte fattar, vi hade ju röstat två gånger innan o typ bestämt vad vi skulle ha, Eva Beckvid sa ju att vi bara skulle bestämma manusgrupp....... :( Det är ju inte vårat fel att halva klassen är bort från en helt vanlig skolvecka.

Ska inte tjaffsa för mycket om det, men asso, vårat förslag ägde ju :) Lärarna som gammla o återträff med klassen ^^, kanske får spara det till nästa år :( Men är det inte ganska många saker som killarna får bestämma?

Puss & Kram på er alla glada människor....och alla mindre glada.
Ska plugga till engelskaprovet nu :S Och sen göra bokredovisning + pynta loggbok. Skriver när jag har tid


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0